Hogy lehet a leggyorsabban a legtöbbet fogyni?
2 hét múlva lesz egy fontos esemény,amin a lehető legjobb formámag akarom mutatni.Eddig is sportoltam+nagyjából fogyókúrásan ettem.Fogytam is,de ebben a 2 hétben mégjobban rá akarok kapcsolni a fogyás+feszesítés témára.
A combom hátul narancsbőrös picit,a hátamból is jó lenne fogyni,mert picit bevág a melltartó+a hasamon is van egy kis felesleg.Tudom,nincs helyi fogyás,de hogy lehetne megvélozni ezeket a területeket?Illetve a feneket formázni?
Valamint mit gondoltok,milyen szépészeti dolgokat végezzek el,hogy jól nézzek ki? Napozok sokat,hogy lebarnuljak...és mit csináljak még? köszi a válaszokat!
AKÁR DRASZTIKUS FOGYÓKÚRÁKAT IS ÍRHATTOK,MERT UTÁNA VISSZAÁLLOK A RENDES KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGRA,DE MUSZÁJ LENNE LEADNOM NÉHÁNY KILÓT MÉG.egyébként most 8 kg van rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!