Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni, lógni fog a...

Szeretnék fogyni, lógni fog a bőröm?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, 160 cm 70 kg

Szeretnék fogyni kb 15 kg-t, nem a gyorsaságom a cél, de mennyi az esélye h lógni fog a bőröm? Igazából a hasam nagy meg a combom, meg a karom is kicsit, de nem vészesen.

Tudom h ez búrfüggő meg genetika is(pl vannak rajtam striák és a csípőmnél úgymond "mélyebbek" is.

Anyukám fogyott pár éve 40 felett, bár ő sosem volt elhízva és kicsit lóg a bőre,bár ez a kor miatt is lehet.

Igazából a hasamtól félek h ott marad a bőr mert az a legkritikusabb nálam :(

Esetleg ha bevetem a hideg-meleg zuhanyt, az ér is valamit?Vagy más?

Köszönöm!

2012. aug. 30. 09:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Téged nagyon félre vezettek vagy te vagy nagyon tudatlan, hiába csinálsz valamit egy óráig is ha azzal nem égetsz zsírt. Aerob nem kardió, a kettő pont ég és föld.
2012. aug. 30. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Futni mindig tud az ember ez nem kifogás.

Amikor én elkezdtem, 3 éve nem tórnáztam semmit előtte, busszal jártam suliba is stb. 2 percig bírtam első nap, alig kaptam levegőt, de nagyon hamar bele jön az ember. 3 hét után már 15 percet simán lefutottam igaz sétáltam közben 1 percet és nagyon jó lett az alakom. Minél hamarabb elkezded annál hamarabb éred el az eredményt. Ráadásul a futás sokkal jobb fogyás szempontjából mint a szobabicikli, mert a futás az egész testre megy a bicikli meg csak a combokra

2012. aug. 30. 13:13
 13/16 A kérdező kommentje:

A futást még akkor sem bírom, fáj a térdem, mindenképp várni szeretnék vele nem akarom tönkretenni az ízületeimet.

Kedves 78%-os!

Gyorsabb tempóban biciklizem egyik nap, másikon pedig egyenletes, monoton lassabb tempóban, ez szokott 40 perc lenni, ezzel érem el azt h zsírt égetek, nem mondtam egy szóval sem h kardio és aerob ugyanaz, azt a választ nem a te kérdésedre írtam("kardiot ajánlottak? ki?")

2012. aug. 30. 13:37
 14/16 A kérdező kommentje:
De egyébként a kérdésemre meg úgy látom h nem válaszolál, csak kötekedni jössz!Ha meg nem mozognék semmit az lenne a bajod!Mielőtt nem tudod h mit és hogyan szoktam ne kritizálj!
2012. aug. 30. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:
A szobabringa nem csak a combot formálja/fogyasztja!Nincs helyi zsírégetés mindenhonnan fogsz fogyni. Én is kezdetben ezzel fogytam+diéta aztán még tornáztam is szerintem nagyon jó mert pár hónap után rajtam látványosan látszott a fogyásom és a formálódásom 3 hónap alatt adtam le 10 kgt :) én csak lassú fokozaton tekertem de azon volt hogy órát vagy másfelet kezdetben csak 30 percet de fontos hogy mindig növeld az is jó lehet ha néha gyorsan gyorsabb tempóban tekersz én néha fel is álltam rá és úgy tekertem hogy változatosabb legyen!Szóval ne add fel kitartás kérdése és nekem bevált a szobabicikli
2012. aug. 30. 14:18
 16/16 anonim válasza:
akkor nem ha nem hirtelen fogysz le és sportolsz is mellé.
2012. aug. 30. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!