Miért ennék folyton?
Figyelt kérdés
Eddig nyári munkán voltam, tök jól betartottam a diétám, ahol meghatároztam magamnak hogy mikor mit eszek, sikeresen fogyogattam is közbe. De 2 hete itthon vagyok és egyszerűen nem bírom ki folyton ennék, de csak csipegetek mindenből. mellette ugyanúgy sportolok mint eddig, tudom hogy a rendszertelen evés miatt nem fogyok, de hízni sem szeretnék. mit tegyek? hétfőtől suli, az segít majd ha úgyse leszek itthon annyit?2012. aug. 30. 11:38
1/4 anonim válasza:
Mert unod magad, és ezzel foglalod el magad.
2/4 anonim válasza:
jaja evés nálad egy pótcselekvés.
3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok :( Tök gáz. Próbálj gyümit enni pl dinnyét vagy csinálj túrókrémet gyümikkel, joghurtot, mandulát...ha ilyesmit csipegetsz az legalább nem hízlal.
4/4 anonim válasza:
Unalomból ennél. :) A suli nekem mindig sokat segít, mert nekem itthon is sok dolgom van, és most ott lesz még a tanulás, és a korán kelés is plusz energiát emészt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!