Mit csináljak, ha folyton csak ennék és ennék?
Sajnos nagyon jó az étvágyam,és alig bírok ellenállni a finom kajáknak.Persze nem járok mekibe,és nem tömöm magam a szeméttel,de az itthoni kaja se sokkal jobb.Pedig nekem fogynom kéne sokat,160 cm vagyok,és 65 kg:(De egyszerűen nem tudok leállni az evéssel,sokszor van,hogy falási rohamok törnek rám.Mit tehetnék,hogy ez megszűnjön,hogy ne legyen étvágyam?
16/L
1. ne próbálj koplalni
2. kerüld a cukros/édesítős kajákat, mert azoktól csak még jobban kívánod a kaját
Sajnos nagyon jó az étvágyam,és alig bírok ellenállni a finom kajáknak"
Szedj étvágycsökkentőt!
Ha felakarsz venni MSN-re lenne egy lehetséges megoldásom számodra. Én is 16/L vagyok, az arányaink is szinte megegyeznek és én is PONt ugyanezzel a problémával küzdöttem.
Szóval csak bátran, ha akarod akkor tényleg megosztom veled a nekem bevált életmódot
Ha szereted, akkor egyél csípős csilipaprikát, az csökkenti az étvágyat. Édességekbe rakj fahéjat, úgy kevésbé hizlalnak.
Igyál sokat. Amikor eszel, mindig teríts meg, ülj asztalhoz, egyszerre kis adagokat szedj, inkább többször keveset, mint egyszer nagyot. Csak akkor szedj, ha tényleg éhes vagy még. Várj tíz percet a következő adag előtt. Lassan egyél. Egyél sok gyümölcsöt, rostdús ételeket, sovány húst. Mozogj sokat, pl. ha tudsz menj biciglivel iskolába.
Ha ideges vagy ne egyél, ha eddig azt szoktad meg.
Tervezd meg előre mikor mit fogsz enni, egyél 3 óránként keveset. Pl 1 almát, 2 marok mogyorót mazsolával stb. Egyél olyan ételeket, amik lassan emelik a vércukorszinted. Néha főzz saját magadnak valami egészségeset.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!