Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha folyton...

Mit csináljak, ha folyton csak ennék és ennék?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon jó az étvágyam,és alig bírok ellenállni a finom kajáknak.Persze nem járok mekibe,és nem tömöm magam a szeméttel,de az itthoni kaja se sokkal jobb.Pedig nekem fogynom kéne sokat,160 cm vagyok,és 65 kg:(De egyszerűen nem tudok leállni az evéssel,sokszor van,hogy falási rohamok törnek rám.Mit tehetnék,hogy ez megszűnjön,hogy ne legyen étvágyam?

16/L

2010. szept. 1. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
hoodia
2010. szept. 1. 20:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1. ne próbálj koplalni

2. kerüld a cukros/édesítős kajákat, mert azoktól csak még jobban kívánod a kaját

2010. szept. 1. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok vizet kell inni és foglald le magad mert valószinnű csak unatkozol és pótcselekvéként eszel. Tornáz kicsit, állj neki vasalni, mosd fel a konyhát....
2010. szept. 1. 20:29
 4/12 anonim válasza:
66%

Sajnos nagyon jó az étvágyam,és alig bírok ellenállni a finom kajáknak"

Szedj étvágycsökkentőt!

2010. szept. 1. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Egyél.
2010. szept. 1. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
sportolj és egyél ;)
2010. szept. 1. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
AKARATERŐ KITARTÁS AKARATERŐ KITARTÁS AKARATERŐ KITARTÁS AKARATERŐ KITARTÁS és a változatosság kedvéér AKARATERŐ!!!!! Nekem ez a mondat erőt ad "Az akarat győz nem az érzet" Legszívesebben most tudod mit csinálnék? Lemennék az étkezőbe és telezabálnám magam jó csípős lecsóval, anya direkt úgy csinálta ahogy szeretem ráadásul az egyik kedvenc kajám. Ja és ma még kókuszgolyót is hozott nekem. De még csak bele se kóstolok. Miért? MERT ÉN LE AKAROK FOGYNI! ennyi!
2010. szept. 1. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
Valamit valamiért. Mi a fontosabb, az hogy zabálj aztán gyötörjön a lelkiismeretfurdalás, hogy fogyni kéne (mert tényleg kellene) vagy az, hogy ne kelljen ilyen buta oldalakon buta kérdéseket feltenni? Magadban kell eldöntened, hogy le akarsz-e fogyni, és végig tudod-e csinálni. Ne a kaja irányítsa az életedet!!! (előző voltam)
2010. szept. 1. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha felakarsz venni MSN-re lenne egy lehetséges megoldásom számodra. Én is 16/L vagyok, az arányaink is szinte megegyeznek és én is PONt ugyanezzel a problémával küzdöttem.

Szóval csak bátran, ha akarod akkor tényleg megosztom veled a nekem bevált életmódot

2010. szept. 1. 21:42
 10/12 anonim válasza:
100%

Ha szereted, akkor egyél csípős csilipaprikát, az csökkenti az étvágyat. Édességekbe rakj fahéjat, úgy kevésbé hizlalnak.

Igyál sokat. Amikor eszel, mindig teríts meg, ülj asztalhoz, egyszerre kis adagokat szedj, inkább többször keveset, mint egyszer nagyot. Csak akkor szedj, ha tényleg éhes vagy még. Várj tíz percet a következő adag előtt. Lassan egyél. Egyél sok gyümölcsöt, rostdús ételeket, sovány húst. Mozogj sokat, pl. ha tudsz menj biciglivel iskolába.

Ha ideges vagy ne egyél, ha eddig azt szoktad meg.

Tervezd meg előre mikor mit fogsz enni, egyél 3 óránként keveset. Pl 1 almát, 2 marok mogyorót mazsolával stb. Egyél olyan ételeket, amik lassan emelik a vércukorszinted. Néha főzz saját magadnak valami egészségeset.

Sok szerencsét!

2010. szept. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!