Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha folyton...

Mit csináljak, ha folyton csak ennék és ennék?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon jó az étvágyam,és alig bírok ellenállni a finom kajáknak.Persze nem járok mekibe,és nem tömöm magam a szeméttel,de az itthoni kaja se sokkal jobb.Pedig nekem fogynom kéne sokat,160 cm vagyok,és 65 kg:(De egyszerűen nem tudok leállni az evéssel,sokszor van,hogy falási rohamok törnek rám.Mit tehetnék,hogy ez megszűnjön,hogy ne legyen étvágyam?

16/L

2010. szept. 1. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egy tininek ennie kell. Most fejlődnek rendesen azok a szerveid, amiknem a működése létfontosságú. Nem is vagy kövér. Az evést testmozgással ellensulyozd. Rengeteg testmozgással. És akkor nem lesz lelkifurdalásod sem, az evés miatt. Eszedbe ne jusson diétázni. Sportolj, és egyél.
2010. szept. 1. 22:27
 12/12 anonim válasza:
én 160 cm vagyok,és durván 60 kg...és egyáltalán nem vagyok kövér,sőt szerintem pont az ideálisba tartozom...és én úgy gondolom h te egyáltalán nem vagy kövér...persze engem is néha elkap a fogyási vágy,de mindenki dícsér h jó alakom van...szal ne keseredj el!
2010. szept. 2. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!