Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni, és...

Hogyan tudnék lefogyni, és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
183 cm magas lány vagyok, sajnos 119 kilóval. Fogalmam sincs hogy hogyan tudtam elhízni ennyire, főleg így, hogy még csak 21 éves vagyok. Azt szeretném megkérdezni, hogy mit ajánlotok ahhoz, hogy kétszáűmjegyű legyen a súlyom? (előszor ezt a célt tűztem ki magamnak, aztán jöhet a többi is, csak legyen már kétszámjegyű....) Ilyen fiatalon ugye a bőröm még lógni nem fog? És kb mennyi idő alatt tudnám leadni ezt a 20-25 kilót? ( itt is érvényes hogy minél kövérebb az ember, annál többet tud fogyni kevés idő alatt is?) Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 28. 01:10
 1/3 anonim ***** válasza:

én saját tapasztalataimból tudok neked írni. 164 cm vagyok és 54kg. még egy 4 kiló úgy gondolom nekem is hátra van. tehát én 82 kg-ról indultam még 1 éve.

régebben próbálkoztam olyan naiv dolgokkal,hogy nem ettem,csak napi 1x-nem vált be, aztán már semmit sem ettem,azaz koplaltam-az se vált be. ezekre visszagondolván,őrült nagy butaság volt a részemről,ugyan lement rólam sok kiló,de azért mert hirtelen váltottam és nagyon túlsúlyos voltam,viszont ezek a dolgok teljesen tönkretették a szervezetem és az emésztésem. szóval visszahíztam,de második nekifutásnál már máshogyan kezeltem a dolgokat. először csak lejártam minden nap sétálgatni,főleg a meredekebb helyeket ajánlom: hegyekben a legjobb. szervezz kirándulásokat vmelyik barátoddal,vagy családtaggal minden napra! persze,hogyha elfoglalt vagy nyilván ez nem kivitelezhető,de olyan mozgást kell alkalmaznod,ahol minél több ideig tudsz edzeni,anélkül,hogy felmenni a pulzusod,mert akkor könnyedén elfáradsz ,és alig égetted a zsírt. az aerob edzés a legalkalmasabb! ha teheted ez ügyben menj el olyan edzőtermekbe,ahol vannak külön olyan gépek,ráadásul ott tanácsot is tudsz kérni,esetleg írathatsz edzés tervet. így 100%-osan bízhatsz abban,hogy a kilók lefelé fognak mozogni. arra viszont felhívom a figyelmed,hogyha nem mozogsz,csak a kajára ügyelsz,akkor is fogyni fogsz az elején IZOMBÓL és az alakod,ami a zsír alatt van elvész,tehát megnyúlik szépen a bőröd és mindenhol tele leszel terhességi csíkokkal! SPORT NÉLKÜL SOHA NEM LESZEL IGAZÁN CSINOS!

nos az étrendedből legjobb ha teljesen kiűzöd a cukrokat,tésztákat és liszteket.cigi-kávé nuku,vagy (esetleg kávé cukor nélkül),de az se valami jó,viszont helyette reggelente igyál tisztító teákat.gyümölcsökkel is jócskán bánj,főleg délutántól.egyél minden nap legalább 5x és nagyon keveset.egyél minél több zöld színűt,zöldségeket-legjobb párolva.kerüld a fűszeres,sós kajákat.egyél sok tojást,zabpelyhet stb.

hogyha biztosra szeretnél menni,fordulj szakemberhez!

sok sikert kívánok neked! :)

2012. aug. 28. 03:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia én olvastam egy blogon egy elég hatásos diétát. Bármit megehetsz, nem kell kalóriát számolgatni. Mindössze annyi hogy 14 óra után nem ehetsz csak ihatsz, de csak vizet. Körülbelül két hét alatt a gyomrod megszokja és nem lesz megeröltető addig pedig kitartás!
2012. aug. 28. 16:22
 3/3 poiu ***** válasza:
100%

Az első válaszoló módszerét ajánlanám azzal, hogy reggel érdemes fehérjét enni - vagy elhagyni a reggelit. Ha elhagyod, akkor olyasmit csinálsz, mint amit a második válaszoló ajánl: időszakos koplalás. Ez is jó, próbáld ki, látni fogod, hogy neked mi jön be (van aki egyszerűen rosszul lesz, ha nem reggelizik). Az elején fogyhatsz gyorsan (akár 2 kg-ot is hetente) de az első 20 kg után jobb a heti 1 kg-os fogyás (reálisabb a heti fél kg). Sokat mozogj, ha tudsz menj mindenhová gyalog, de ezzel a súllyal ne fuss. Úszás nagyon jó. Még jobb a súlyzózás.

A fehérje nagyon fontos, energiád van bőven :-) tehát abból bevinni csak annyit kell, amenyit nagyon muszáj. Fehérjetartalék csak az izomban van, amit nem kéne fölemésztened. Ha szereted a húst, érdemes Atkins étrenddel leadni az első 20 kg-ot.

2012. aug. 31. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!