Hogyan tudnék lefogyni, és mennyi idő alatt?
én saját tapasztalataimból tudok neked írni. 164 cm vagyok és 54kg. még egy 4 kiló úgy gondolom nekem is hátra van. tehát én 82 kg-ról indultam még 1 éve.
régebben próbálkoztam olyan naiv dolgokkal,hogy nem ettem,csak napi 1x-nem vált be, aztán már semmit sem ettem,azaz koplaltam-az se vált be. ezekre visszagondolván,őrült nagy butaság volt a részemről,ugyan lement rólam sok kiló,de azért mert hirtelen váltottam és nagyon túlsúlyos voltam,viszont ezek a dolgok teljesen tönkretették a szervezetem és az emésztésem. szóval visszahíztam,de második nekifutásnál már máshogyan kezeltem a dolgokat. először csak lejártam minden nap sétálgatni,főleg a meredekebb helyeket ajánlom: hegyekben a legjobb. szervezz kirándulásokat vmelyik barátoddal,vagy családtaggal minden napra! persze,hogyha elfoglalt vagy nyilván ez nem kivitelezhető,de olyan mozgást kell alkalmaznod,ahol minél több ideig tudsz edzeni,anélkül,hogy felmenni a pulzusod,mert akkor könnyedén elfáradsz ,és alig égetted a zsírt. az aerob edzés a legalkalmasabb! ha teheted ez ügyben menj el olyan edzőtermekbe,ahol vannak külön olyan gépek,ráadásul ott tanácsot is tudsz kérni,esetleg írathatsz edzés tervet. így 100%-osan bízhatsz abban,hogy a kilók lefelé fognak mozogni. arra viszont felhívom a figyelmed,hogyha nem mozogsz,csak a kajára ügyelsz,akkor is fogyni fogsz az elején IZOMBÓL és az alakod,ami a zsír alatt van elvész,tehát megnyúlik szépen a bőröd és mindenhol tele leszel terhességi csíkokkal! SPORT NÉLKÜL SOHA NEM LESZEL IGAZÁN CSINOS!
nos az étrendedből legjobb ha teljesen kiűzöd a cukrokat,tésztákat és liszteket.cigi-kávé nuku,vagy (esetleg kávé cukor nélkül),de az se valami jó,viszont helyette reggelente igyál tisztító teákat.gyümölcsökkel is jócskán bánj,főleg délutántól.egyél minden nap legalább 5x és nagyon keveset.egyél minél több zöld színűt,zöldségeket-legjobb párolva.kerüld a fűszeres,sós kajákat.egyél sok tojást,zabpelyhet stb.
hogyha biztosra szeretnél menni,fordulj szakemberhez!
sok sikert kívánok neked! :)
Az első válaszoló módszerét ajánlanám azzal, hogy reggel érdemes fehérjét enni - vagy elhagyni a reggelit. Ha elhagyod, akkor olyasmit csinálsz, mint amit a második válaszoló ajánl: időszakos koplalás. Ez is jó, próbáld ki, látni fogod, hogy neked mi jön be (van aki egyszerűen rosszul lesz, ha nem reggelizik). Az elején fogyhatsz gyorsan (akár 2 kg-ot is hetente) de az első 20 kg után jobb a heti 1 kg-os fogyás (reálisabb a heti fél kg). Sokat mozogj, ha tudsz menj mindenhová gyalog, de ezzel a súllyal ne fuss. Úszás nagyon jó. Még jobb a súlyzózás.
A fehérje nagyon fontos, energiád van bőven :-) tehát abból bevinni csak annyit kell, amenyit nagyon muszáj. Fehérjetartalék csak az izomban van, amit nem kéne fölemésztened. Ha szereted a húst, érdemes Atkins étrenddel leadni az első 20 kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!