Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni akarok, mit tegyek?!

Fogyni akarok, mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Én egy 11éves kislány vagyok.Kövérnek érzem magam mert 49 kiló vagyok amikor ezt a legbizlmasabb barátnőimnek elmondtam nagyot néztek hogy az nem lehet de én akkor is rosszul érzem magam így.Elvileg a lábaim szépek és én is annak érzem őket,csak a hasam az amit nem szívesen mutogatok(pl.bikini)anyukám azt mondja szép vagyok és ezzel ne foglalkozzak de engem zavar,és módot akarok hogy arról a részről le foggyak naponta max.1nyalókát eszem vagy egy nápolyis csokit azon kívül főtételt de abból rendesen nincs zsebpénzem mert arra nincs szükségem de kérhetek ha valami olyan zöldséget kell megvennem ami jót teszmozgásként minden nap néha néha kihagyom de majdnem minden nap megyek a kutyámmal a duna partra és ott rendesen le izzadok.lényszi segítsetek!!!
2009. júl. 25. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Fuss heti 4x40 percet lassú tempóban. Ha nem megy, kezdd 10 perccel, majd növeld. Hidd el, ez a legjobb módszer. És este ha lehet ne egyél sokat.
2009. júl. 25. 19:29
 2/8 anonim válasza:
édes vagy:) de sztem is jó az alakod még így látatlanba is :P
2009. júl. 25. 20:03
 3/8 anonim válasza:
Én 30 vagyok 117 kiló voltam,most már csak 96 vagyok,csatlakozom az előttem szólóhoz,én is futással adtam le a kilókat,próbálj fokozatosan lemondani,az édességekről hízlaló kajákról,tudom nehéz,nekem is nehéz volt,mert imádok enni,szeretem a jó kajákat,de hidd el megéri,szinte más ember lettem,jó egészséget,és kitartást kívánok!
2009. júl. 25. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is a futás a legjobb mószer, de apró trükökkel rásegíthetsz a dologra...pl: nyalóka helyett gyümi vagy zöldség, aztán beszélgess anyukáddal! Biztos meg fog érteni ha megkéred h főzésnél figyeljen rád is, mondjuk több saláta, kevesebb zsíradék....stb:)

De mellékesen így kép nélkül is csinos vagy szerintem...:P;)

2009. júl. 25. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat szinte elpirulok:)különben eszek sok barackot,dinnyét,almát,ha meleg van fagyi helyett mégegyszer köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
2009. júl. 25. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:

a 3. válaszoló vok, és nagyon helyes a fagyi helyett gyümölcsözni...de nem szabad megfeledkezned a napi min. 2 liter folyadékról...jah és sztem fontos h 6 után ne egyél...:D

Amúgy sok sikert, és kitartást!:D

2009. júl. 25. 21:54
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon jó ezeket olvasni nagyon rendesek vagytok a folyadék tényleg fontos csak elfelejtem ha eszembe jut iszok1,2,pohárral de most akkor oda fogok figyelni köszönöm hogy ilyen aktívan írtok:)))))
2009. júl. 25. 21:58
 8/8 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen próbálj meg kevesebb édességet enni, és nem minden nap. Ehelyett inkább iktass be több zöldséget az étrendedbe. De szerintem te most pont a "változás" előtt állsz. Ha megtartod a súlyod még úgyis nőssz és nőiesedsz viszont akkor jobban fog eloszlani a súly..egyébként milyen magas vagy?
2009. júl. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!