Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék jövő hét végére...

Hogy tudnék jövő hét végére leadni 15 kg-ot?

Figyelt kérdés

Nem férek bele a menyasszonyi ruhámba... pedig jó drága volt! Kicsit nagy lett a hájam a derekamon.

Segítsetek!

2012. aug. 24. 13:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Ennyit sehogy nem lehet leadni vagy eltüntetni.

A zsirleszivás tök hülyeség, utána hosszabb ideig fáslizni kell a területet, úgyhogy eleve nem elnnél optikailag vékonyabb.

Olyan füzö nincs, ami 15 kg-ot össze tudna nyomni.

Koplalással legfeljebb 4-5 kg-ot tudnál leadni, viszont annyira legyengülnél, hogy összeesel.

Három lehetöség van:

1. Vagy a ruhaszalonban ki tudják böviteni, vagy nagyobb méretre kicserélni (elég valószinütlen),

2. Vagy vesztek másik ruhát,

3. Elhalaszjátok a lakodalmat egy hónappal és közben masszivan diétázol meg sportolsz.

2012. aug. 25. 08:12
 12/33 anonim ***** válasza:
Ess neki gyorsan a bécsi diétának és mozogj mellette. Ha 15 kg-t nem is, de úgy 5-6 kg-t tuti le tudsz adni vele, a többi pedig a fűző dolga.
2012. aug. 25. 10:07
 13/33 A kérdező kommentje:

Sajnos, a vőlegényem észrevette, hogy mit írok ide, és kérdőre vont. Elmondtam mi a probléma, és teljesen feldühödött, és veszekedtünk. Nagyon mérges, mert szerinte, majd jól elhízom, ha összeházasodunk, és Ö nem szereti a kövér nőket. Meg persze kiakadt, hogy a másfél millás ruha árát rám költötte... most áll a bál...

Köszi a tanácsokat, de nem hiszem hogy le tudnék fogyni akár 1 kg is, idegességemben most is eszem pizzát.

igazából, nem értem! Világéletembe, nagy evő voltam, de sosem híztam, most mégis rám ment 2 hónap alatt, 15kg...

2012. aug. 27. 01:00
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy közben terhes vagy? AZ ugyanis megmagyarázná a hizást is meg az állandó evést is.

Ha meg a völegényed ilyenek miatt veszekszik veled, akkor gondold meg, hoyg tényleg hozzá akarsz-e menni, mert ez csak rosszabb lesz idövel. Mellékesen ha nem szereti a köve´r nöket, akkor észre kellett volna vennie, hogy ennyire meghiztál - mert 15 kg még magas nön is feltünö!

2012. aug. 27. 08:09
 15/33 A kérdező kommentje:

Odáig fajult a veszekedésünk, hogy a vőlegényem le akarja mondani az esküvőt.

Utolsó, terhességre nem is gondoltam, veszek egy tesztet.

2012. aug. 28. 10:09
 16/33 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki hogy, terhes vagyok, de nem tudom mit tegyek... Mert ahogy viselkedik velem a párom, át legszívesebben kidobnám a *csába, nagyon csúnyán veszekedtünk ma délelőtt is, és azt vette a fejébe hogy elköltözik. (Szombaton lenne az esküvőnk...)

Olyanokat vágott a fejemhez, hogy csak élősködök rajta, meg csak a pénze kell, és majd házisárkány leszek, mert ár lám hízni kezdtem, ami egyenes út a házisárkánysághoz.

Én így nem akarom vele tudatni hogy valószínűleg azért híztam, mert terhes vagyok....

Utálom ezt a helyzetet

2012. aug. 29. 11:25
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem is baj, ha elmarad az esküvőtök... megbántad volna idővel...
2012. aug. 29. 11:46
 18/33 anonim ***** válasza:
88%

Elöször is mondd meg neki, hogy MIÉRT hiztál.

Másodszor gondold át, hogy lehet, hogy ö is csak kibukott azon, hogy annyi pénz kiadott, meg közben a haverok is heccelik.

Mindenképpen beszéljétek meg a helyzetet HIGGADTAN.

2012. aug. 29. 13:47
 19/33 anonim ***** válasza:
88%

Lehet,hogy most többen azt fogják mondani rám,hogy bunkó vagyok,de nekem ez a sztori sántít,több szempontból is.

Először is,15 kg-ot felhízni úgy 2 hónap alatt,hogy nem tűnik fel,és akkor kezd el kapkodni,mikor már késő.

Oké,olyat már hallottunk,hogy valaki nem veszi észre az első hónapokban,hogy terhes,de így,hogy valaki felteszi a kérdést,és a kérdező jó ötletnek tartja,vesz egy tesztet,és hopp tényleg gyerek van a dologban,ez már gyanús.Meg ha nem evett többet mint szokott,akkor még terhesség esetén sem hiszem,hogy 2 hónap alatt ennyit fel lehetne szedni.

A ruha árát és horribilisnek tartom,azért ennyibe még nem kerülnek a ruhák.

És a vőlegény válasza sem épp reális,mert ha igazán el akarja venni feleségül,akkor nem fog azon fennakadni,hogy hízott a menyasszonya,és nem fogja érdekelni,ha a házasságuk alatt nem 60 kiló lesz az átlag súlya.

Szóval szerintem kamu a sztori.

2012. aug. 31. 13:33
 20/33 A kérdező kommentje:

Hát utolsó, képzeld hogy valóban terhes vagyok, a nőgyógyászom is megerősítette!

Mivel a ruha designer ruha, és egy divattervező készítette, így tényleg drága! Jelenleg tárgyalok, egy kedvezményes visszaadásról

Kiderült a (volt) vőlegényem megcsalt, szeretőt tart, és most költözik az új barátnőjéhez. Neki ez egy jó ómen, volt hogy elhagyjon, csak azt nem értem, mire várt????

Természetesen rám hárult lemondani az esküvőt...

Én így nem akarom megtartani a gyereket, ezért éppen keresek egy irodát ahol örökbe lehet adni... (abortuszhoz már késő!)

Egyébként azt hogy terhes lettem, már sejtettem egy ideje, és nem az egyik válaszoló kérdésére vettem terhességi tesztet. Anyám vetette fel először.

Roppant szomorú vagyok a helyzet miatt, nem ezt érdemeltem, 36 évesen! Persze új luvnya 22 éves...

2012. szept. 3. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!