Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rosszat teszek ezzel? Mit...

Rosszat teszek ezzel? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Kb. egy hete elhatároztam hogy nagyon erős zsírtalanításba kezddek, van rajtam megközelítőleg 5-7 kg felesleg. Pár nap után kb. kikapcsolt az éhségérző központom, volt olyan hogy este 6 órakkor azon vettem észre magam, hogy egész nap egy joghurtot ettem semmi mást. Akkor ettem egy kis rizst+csirkehúst. Közben pedig rengeteget sportolok. Nem nagyon ment le még semmi, bár nem is régóta csinálom. Viszont azóta nem nagyon tudok aludni, s bár nem érzek éhséget, ha eszek valamit, egy szendvicset v akármit, olyan fura elégedettséget érzek és utána lefekszem aludni és simán elalszok. Lehet összefüggés? Ugy érzem már komolyan, hogy az pörget hogy nem eszek XD (mert azért nem tudok aludni, pörög az agyam ilyesmi)

Mit ajánlotok? Ha ez nem jó, akkor milyen fogyókúrát folytassak?

Előre is köszönöm a választ!

17/F

2012. aug. 24. 02:21
 1/6 anonim válasza:

Ne koplalj ennyire,nem szabad!Igyál 9sok folyadékot,aludj azért normálisan(már a suli miatt úgyis vissza kellene szokni),egyél naponta többször kevesebb,egészséges kajákat.Ezt fogom kb én is csinálni..csipsz,csokik ..stb. teljes kiűzése az étrendből.A sok mozgás maradhatxDDD

17/L

2012. aug. 24. 03:08
 2/6 poiu ***** válasza:
Pár kiló felesleget könnyen le tudsz adni. A nagy kérdés az, hogyan szedted föl. Szerintem ezt kéne végiggondolnod és utána változtatnod kicsit az életformádon, hogy tartós legyen a fogyás. Általában segít, ha minimálisra csökkented a cukor és keményítőtartalmú ételek arányát (pl. a csirkét jobb, ha zöldség körettel eszed). De mindenképpen tudnod kell, hogy 17 éves korodra mitől szedted fel a plusz kilókat. Ha nem változtatsz, egész életed hízás-fogyás szenvedés lesz.
2012. aug. 24. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne koplalj már! Legyen eszed!

Eleve ahhoz hogy "rengeteget sportoljál" enni kell! Nem is keveset! Sokat kell enni hogy a test, szervezet bírja a megerőltetést. Annyi hogy nem zsíros gyors kaját eszel, hanem egészséges ételeket. (zöldség, gyümölcs, sovány hús, hal)

Nagyon rossz úton jársz.

Én futok és biciklizek rendesen, de ha nem eszek a mozgás előtt vagy után olyan rosszul leszek hogy csak na! Muszáj enni! Evés nélkül nem lehet edzeni.

Lehet hogy most bírsz... de előbb utóbb össze fogsz esni a nagy sportolásod közepette.

A koplalással az üzened a szervezetednek hogy "Baj van. Raktározz!" Nem engedi hogy a zsírból fogyj, mert arra szüksége van, hiszen nem kap energiát, zsírt, semmit a szervezeted, ami szükséges a napi mozgáshoz. (Hát még ha valaki sportol! Többet kell bevinni, mivel több kalóriát égetsz el) Koplalással nehezebb a fogyás! És nem a zsírból fogysz, hanem izomból.

Kicsit járj ennek utána...

Egyél rendesen, igyál sokat és sportolj! Hidd el fogyni fogsz.

2012. aug. 24. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Ennél még az is jobb lett volna, ha el sem kezdesz "zsírtalanítani". Ha tovább csinálod, úgy fogsz járni, mint az anorexiás libák, ami egy pasinál különösen ciki. Ha meg nem csinálod, akkor a koplalás eredményeképp fel fog ugrani pár kiló (ahogy leírták, raktározol). Utána majd kezdheted normálisan.

Szokj le az édességről, a cukorról, az üdítőről, a nasiról, a gyorskajáról, a műkajáról. A többiből edd 80%-át annak, mint korábban tetted. És folytasd a sportot. Ennyi a titok.

2012. aug. 24. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:
nem értitek,ő nem koplal egyszerűen csak nem éhes,ez akár vashiány ra is utalhat,egyél reggelit ebédet ,vacsorát,eglább és a húst se felejtsd
2012. aug. 24. 09:30
 6/6 anonim ***** válasza:

"Pár nap után kb. kikapcsolt az éhségérző központom"

Pár nap mi után?? Én úgy vettem ki a szövegkörnyezetből hogy pár nap 'nem evés', koplalás után...

Akkor szűkül össze az ember gyomra, és nem tud enni, ha koplal.

De ha nem koplal, akkor is hasznos információkat írtunk.

2012. aug. 24. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!