ezért 1kor ettem 2tojást rántottának kevés vajban készitve felkockázott pulykamell sonkával és 3 kisebb paradicsommal
aztán megettem 3körül 1 kocka medvesajtot:( (nem kellett vna)
fél 5kor csináltam salátát(paradicsom, uborka, póré hagyma, jégsaláta, felkockázott pulykamell sonka-szalámi natur jogjurtal és kevés majonézzel)szóval ebből ettem fél 5körül
majd 6kor ismét ettem ebből a salátából
és este 11kor pedig 1 babapiskótát fél pohár tejjel:( (éhes voltam:( ) rohanós napom volt, nem volt nagyon időm csirkét főzni v ilyesmi...
ebből
2009. júl. 24. 23:02
1/7 anonim válasza:
Nem látom a mozgást, anélkül szart sem ér akármilyen diéta.
Ha jól látom másfél étkezésed van naponta. Noooormális? (nem, amúgy nem)
Mi az, hogy kihagytad a reggelit? Felkelsz, eszel. Az a reggeli. Nehogy már a napszakhoz legyen kötve.
Úgy veszem észre, hogy olyan 20 gramm fehérjénél többet nem ettél, ami kevés.
azt minek irtam vna az nem akja..am mozogtam 60perc intenziv séta
és 40perc torna
2009. júl. 24. 23:31
3/7 anonim válasza:
Kalóriatáblázatban keresd ki,de az a majonéz nem kellett volna.:P
2009. júl. 25. 00:24
4/7 anonim válasza:
Ez kb 880 kcal volt :)
2009. júl. 25. 07:55
5/7 anonim válasza:
Ez elég kevés lehet, biztos nincs meg ezer. A medvesajt egyáltalán nem baj, a reggeli annál inkább, minél később kezded el, annál később "indul be" a szervezeted. Az este 11 órát sem kellett volna, azért nem bírhattad mert ez a napi menü az éhezéssel egyenlő és ezt a tested is tudja. Többet kellene enni, de inkább reggel, délben.
2009. júl. 25. 08:09
6/7 anonim válasza:
a majonézt el kell felejteni sajnos. és az esti szénhidrátot is.
2009. júl. 25. 09:46
7/7 anonim válasza:
Azzal csak részben van baj AMIT eszel (leszámítva a majonézt meg a szalámit), a gond ott kezdődik, hogy az égvilágon semmi következetesség nincs az étkezésedben. Össze-vissza bekapsz valamit ami épp a kezed ügyében van, akkor amikor eszedbe jut. 11-kor babapiskóta... Ha olyan későn megéhezel, akkor inkább gyümölcsöt egyél. De még jobb úgy alakítani, hogy ne legyél éhes már lefekvés előtt... És 5kor salátázol, majd 6-ra már megint megéhezel és újra salátázol? Ebből érezhető hogy semmit nem ért a dolog, ha össz egy órára volt elég a szervezetednek. Étkezz tartalmasabban de következetesebben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!