Belefér a diétába 1x a félzsíros túró?
Figyelt kérdés
Sajnos nem volt zsírszegény túró, ezért félzsírosat vettem.Inkább ezt eszem, minthogy ne egyek semmit vacsorára.Egyébként 10dkg-ot ettem belőle 1 paradicsommal+2 tojásfehérjével.Aminek örülök, hogy kevesebb benne a ch és több a fehérje, viszont dupla annyi a kalóriatartalma.Remélem azért nem rontottam el ezzel a diétámat.Egyébként iszonyatosan túrófüggő lettem az elmúlt fél évben.Valamikor heti 2 kg-ot is megeszek, de zsírszegényből.Ez nem gond?2011. júl. 27. 18:10
1/5 anonim válasza:
Kedves egészségedre:) Én olykor eszek tortát,péksütit,csokit mégis fogyok.
3/5 anonim válasza:
Bármi belefér, de minden nem oda való kaja rontja a diéta eredményét.
4/5 anonim válasza:
A túró nagyon jó fehérje forrás leginkább vacsira told. Az, hogy belefér-e neked kell tudni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem egyszer-egyszer belefér. Nem kell belőle rendszert csinálni, de ha egyszer-egyszer ilyet tudsz venni, nem a világ vége.
Egyébként, ha tényleg ilyen sok túrót eszel érdemes lenne venni többet, amikor akciós. A coopba pl. most július végéig akciós a coop túró. 250g 199Ft, elég jó ár és nagyon finom. Ha tényleg nagyobb tételben veszel túrót, mondjuk 5-6 csomaggal egyszerre, le is tudod fagyasztani.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!