Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Cigi leszokás+fogyókúra...

Cigi leszokás+fogyókúra működhet egyszerre?

Figyelt kérdés
A fogyókúrát előbb kezdtem és nem akarom abbahagyni, mert elég sok időm és energiám bele ment a sportba, illetve nagyon rossz érzés lenne ha ennyi munkától még híznék is! De a cigit muszáj leraknom az egészségem miatt, de azt olvastam, hogy aki leszokik annak 500 kcal-val csökkenteni kell az adagját! de ezt meg elképzelni nem tudom, mert 1200-nál nem eszek többet! Akkor mennyit kéne ennem 700-at? És nagyon hajlamos vagyok a hízásra!

2012. aug. 23. 13:23
1 2
 11/12 Szoondiii ***** válasza:

Nem tudom mi a hit-vallás a paleóban, ha szigorúan vesszük millió éve majd' minden zöldségünk más volt vagy nem is volt (nemesített saláta-káposzta félék tucatjai).

Szerintem az paleó, ami bizonyos káros hatásokat nem okoz a testünknek, legalábbis még nem tudunk róla. Tehát a dohányzás nem paleó, még ha az ősember 500 000 éve szerette is a füstöt szívni :)

A legtöbb embernek szerencsére nem okoz problémát 1-1 glutén - tej tartalmú étkezés, bizonyos embereket erősen megvisel.

2012. aug. 24. 08:58
 12/12 anonim válasza:
A legtöbb ember a hasára hízik és gyakran egy sikeres fogyókúrát követően sem tűnnek el a zavaró hasi zsírpárnák, úszógumik. Miért nem tudsz lefogyni? [link]
2012. aug. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!