Hogyan tudnék leadni pár kilót?
20 éves fiú vagyok és 105 kg körül járok. Úgy érzem nem a gép előtt ülő típus vagyok elég sokat mozgok, dolgozok de ennek ellenére nem mennek le a kilók. Szeretnék lemenni 85kg körülire.
Az életvitelem miatt nem nagyon tudok naponta 5X étkezni és h ha eszembe jut h számolgassam mennyit eszek az egyből kiveri a biztit. Valaki aki azért ért az ilyen dolgokhoz írhatna priviben tanácsokat mozgással kajálással diétával kapcsolatban.
Én ezen alapismeretekkel fogytam 30 kg-ot félév alatt, amit 2 éve tartok:
Igen és azon az oldalon találsz mintaétrendeket is.
Meg letöltheted a Sárga kapszula c. könyvet, teljesen ingyenes.
Ott bővebben ki van fejtve, de nem hosszú a könyv, már nem emlékszem pontosan kb. 110-120 oldal.
Én 40-50 percet szoktam edzeni, hetente 1-2-szer, mert már nem fogyózom és ennyi fér bele az életembe. Mellette szintén hetente 1-2-szer intervallum edzést csinálok szobabiciklin.
Amíg fogyóztam, addig szigorúan betartottam a heti 3 súlyzós és a heti 3 intervallum edzést, váltott napokon (H-Sz-P: súlyzós, K-Cs-Sz: int.).
Eleinte semmiképpen ne terheld túl magad, adj magadnak 4-6-8 hetet, hogy hozzászoktasd a szervezetedet a megnövekedett igénybevételhez.
Pihenni minél kevesebbet pihenj 2 gyakorlat között.
Olvasd el a könyvet, ott elég sok kérdésre választ kapsz.
A súlyzós edzés mellett írtam az intervallum edzésről, na, az csak félóra, de brutális hatása van!
Az a lényege, hogy a "mindent bele" részben tényleg mindent bele kell adni, ha a végén tudnál még egy sprintet csinálni, akkor egész egyszerűen rosszul végezted el az edzést, mert nem adtál bele mindent akkor, amikor kellett volna.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!