Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni pár kilót?

Hogyan tudnék leadni pár kilót?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok és 105 kg körül járok. Úgy érzem nem a gép előtt ülő típus vagyok elég sokat mozgok, dolgozok de ennek ellenére nem mennek le a kilók. Szeretnék lemenni 85kg körülire.

Az életvitelem miatt nem nagyon tudok naponta 5X étkezni és h ha eszembe jut h számolgassam mennyit eszek az egyből kiveri a biztit. Valaki aki azért ért az ilyen dolgokhoz írhatna priviben tanácsokat mozgással kajálással diétával kapcsolatban.

2012. aug. 22. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Én ezen alapismeretekkel fogytam 30 kg-ot félév alatt, amit 2 éve tartok:

[link]

2012. aug. 22. 21:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor elég csak minden másnap edzenem regenerálódás miatt? Sok vizet kell innom, az megvan. Viszont az étkezéshez valakinek a segítségét kell majd kérnem mert azt egyedül nem tudom megoldani. Ha ezeket betartom akkor menni fog?
2012. aug. 22. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen és azon az oldalon találsz mintaétrendeket is.

Meg letöltheted a Sárga kapszula c. könyvet, teljesen ingyenes.

Ott bővebben ki van fejtve, de nem hosszú a könyv, már nem emlékszem pontosan kb. 110-120 oldal.

2012. aug. 22. 22:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezer köszi remélem lesz valami értelme. Kb mennyi idő legyen egy edzés? Muszáj az edzéskor a gyakorlatok között is szüneteket artani? Terheljem magam annyira h a végén majdem beszarak?:-D
2012. aug. 22. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 40-50 percet szoktam edzeni, hetente 1-2-szer, mert már nem fogyózom és ennyi fér bele az életembe. Mellette szintén hetente 1-2-szer intervallum edzést csinálok szobabiciklin.

Amíg fogyóztam, addig szigorúan betartottam a heti 3 súlyzós és a heti 3 intervallum edzést, váltott napokon (H-Sz-P: súlyzós, K-Cs-Sz: int.).

Eleinte semmiképpen ne terheld túl magad, adj magadnak 4-6-8 hetet, hogy hozzászoktasd a szervezetedet a megnövekedett igénybevételhez.

Pihenni minél kevesebbet pihenj 2 gyakorlat között.

Olvasd el a könyvet, ott elég sok kérdésre választ kapsz.

2012. aug. 22. 22:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Oks hnap ha lesz időm akkor átnézem. A terhelés nem gond mert mindig is sokat mozogtam meg mondhatni izmos voltam/vagyok, de valahogy kell ez a plussz mozgás szerintem a siker érdekében.
2012. aug. 22. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:

A súlyzós edzés mellett írtam az intervallum edzésről, na, az csak félóra, de brutális hatása van!

[link]

Az a lényege, hogy a "mindent bele" részben tényleg mindent bele kell adni, ha a végén tudnál még egy sprintet csinálni, akkor egész egyszerűen rosszul végezted el az edzést, mert nem adtál bele mindent akkor, amikor kellett volna.

Hajrá!

2012. aug. 22. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Jaa, és azt ne feledd, hogy a sport a siker kb. 30%-a, az étrend adja a 70%-ot!
2012. aug. 22. 22:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Hat megpróbálok valami normális étrendet öszeállitani vagy állíttatni. Muszaj valaminek történnie mert nagyon elégedetlen agyok magammal.
2012. aug. 22. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!