Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni kb 10...

Hogyan tudnék leadni kb 10 kilót 3 hét alatt?

Figyelt kérdés

kb.10 kilót kéne leadnom 3 hét alatt.10 éve sportolok,sajnos még is van rajtam valahogy felesleg.Többször is próbálkoztam az elmúlt 2 hónapban,de olyan mint,hogy ha semmit nem fogynék.Rendszeresen eljárok futni..stb..stb..Azt tudom,hogy milyen mozgás kell,ahhoz,hogy lemenjenek rólam a kilók.De valahogy inkább,az evéssel vannak gondjai.Most nem úgy értem,hogy kilóra eszem az édességeket meg a zsírós ételeket(amúgy se szeretem a zsíros ételeket).Tudnátok nekem segíteni,hogy

reggelire,ebédre,uzsonnára,vacsorára mit egyek?Szerintetek 3 hét alatt valamennyit letudok adni?

15/L

2012. aug. 15. 01:39
 1/3 anonim válasza:
30%
reggeli:szex ebéd:szex vacsora:szex... gyere cica, lemozogjuk azt a 10 kilót
2012. aug. 15. 03:39
 2/3 Szoondiii ***** válasza:

jók a zsíros ételek. szükségünk van rájuk.

nem kéne gabonákat, szénhidrát forrásokat (cukor, krumpli rizs és az említett gabonák) enni, továbbá tejeket sem.

3 hét alatt ne akarj 10 kilót leadni, 1 részt nem menne, más részt egészségtelen lenne. tömeget veszthetsz 3-4 kilót, de az részben vízvesztés lesz, a fogyáshoz idő kell.

a 10 hét alatt 3 kiló már lassabb, reálisabb ütem a fogyás későbbi szakaszára.

egyél húsokat, sok zöldséggel. olajos magvakat, gyümölcsöket. és mint írtam, 3 hét alatt le tudsz adni, de ne egy nagy szám legyen előtted, az evés-fogyás nem cél, az evés eszköz arra, hogy élj és egészséges légy, hogy az igazi céljaidért dolgozhass.

2012. aug. 15. 09:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó:Köszönöm!A zsíros ételek alatt az a tényleg egészségtele zsírosakat értettem.
2012. aug. 15. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!