Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 napja elég sokat eszek...

2 napja elég sokat eszek nagyon elrontottam? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Családi összejövetelek miatt tegnap (is) és ma is a kelleténél többet ettem, és elég hízlaló kajákat (csülök, sült krumpli, üdítő stb.) 5 kg-t fogytam eddig. Mennyi jöhet vissza, vagy mivel javíthatnám ki ezt a kis elcsúszást? Nagyon elrontottam?? :(

2012. aug. 20. 20:43
 1/4 A kérdező kommentje:
és ha ugyanúgy folytatom a fogyókúrát ahogy eddig, akkor lehetséges hogy nem hízom vissza?
2012. aug. 20. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Folytasd tovább, ez a két nap nem árt annyit, hogy emiatt fel kellene adnod. Ennyitöl eleve nem hizol, de ha utána megint betartod az étrendet, akkor végképp nem tett semmi rosszat.
2012. aug. 20. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez de aranyos:) 2 nap alatt nem rontottál el semmit :)

Ennyi belefér, nem kell eszkéta módon élni. Néha kell élvezni is az ételt.

A hízás és a fogyás hosszútávú folyamat havi 1-2-3 nappal nem rontod el.

Amit felszedtél a 2 nap azt 1 hét alatt leadod kétszeresen.

Amúgy ajánlom a szálkásító diétát. Jobb mint a fogyi.

2012. aug. 20. 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Huuuu köszönöm a válaszokat most megnyugodtam :) csak ilyenkor mindig elfog a bűntudat és a család bìztatása nem volt elég. Egyébkén eszem ágába sem volt abba hagyni a diétát :D
2012. aug. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!