Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam! Mit tegyek? Tovább lent.

Figyelt kérdés
van 1 srác aki járni akart velem, de én nem akartam vele, és sokáig 'zaklatott' és megmondtam neki hogy hagyjon békén és többet ne íron! és kezd hiányozni, de nagyon:S:S lehet mégis szeretem? :S akarok vele beszélni, de egyszerüen nem mereek ráírni. hogyan jelezhetném neki hogy írjon rám?:// de az biztos hogy én nem írok rá!
2011. júl. 20. 18:31
 1/10 A kérdező kommentje:

és hozzá szeretném tenni hogy msn-en kivan neki írva hogy :

'hiányzol nagyon picim :'( ' akkoor most vajon továbblépett vagy mi?? vagy rám írta ki? elötte engem hívott 'picimnek'O:

2011. júl. 20. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
ha már egyszer elhajtottad, nemhiszem h tudtára tudnád adni h szabad a pálya análkül, h ráírnál. ne félj nincs ebböl semmi, mindenki hibázik. tedd jóvá ! írj rá, mondd el neki h talán mégis rosszul döntöttél amikor nemet mondtál neki és innentöl rajta mulik h milesz. higgy nekem, jobb megtenni és esetleg megbánni, mint később megbánni h nem tetted meg. elvégre mit veszíthetsz vele ?!
2011. júl. 20. 18:34
 3/10 A kérdező kommentje:

semmi más módszer nincs?:S

télleg nagyon nem szeretnék ráírni:/

2011. júl. 20. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Ne várd, hogy a szádba repüljön a sült galamb(vagy más >D Sry, kicsit romlott vagyok), miután elutasítottad.

Csak akkor várható, hogy írjon neked valaki, ha nem zavartad el. Úgy vette, hogy nem szereted, és zavar téged.

Vagy kiírhatod azt is, hogy "Akit megbántottam, írjon. Remélem tudja, akiről szó van" De ha instant írsz neki, az jobb ^^

2011. júl. 20. 18:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát....igen, elrontottad. És tudod mit tegyél? Szard össze magad!

Milyen lány az, akinek az a jó, ha futnak utána? Neked csak az kell, hogy nyalják a talpad...elkényeztetett kis fruska az ilyen...menj játszani a barbiddal, és ne itt rontsd az épeszű fiúkat!

2011. júl. 20. 18:41
 6/10 A kérdező kommentje:

utolsó:

azthiszem félre értettél valamit!! -.-

én k*vára nem azt akarom hogy fusson utánam! csak télleg nagyon hiányzik és örülnék neki ha legalább beszélnénk.

jóó persze tudom.. akkor minek kültem el?!

az ő érdekében mondtam hogy ne beszéljünk többet, mert aztmondta hogy nemfog tudni elfelejteni. és azért mondtam neki hogy akkor ne beszéljünk többet és akkor eltud felejteni.

2011. júl. 20. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem írj rá valami hétköznapi témában vagy csak köszönj neki"szia" úgyis válaszol ha akar és onnan szépen megy majd a beszélgetés tovább
2011. júl. 20. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:

baz+ hihetetlen!

"megmondtam neki hogy hagyjon békén és többet ne íron"

-->

"kezd hiányozni, de nagyon"

-->

"de az biztos hogy én nem írok rá!"

jó-jó, tudjuk hogy a nőket nem érteni kell hanem szeretni, de azért ez minden logikának ellent mond!

írjál neki vagy szenvedj tovább!

2011. júl. 20. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
enis most pont igy vagyok csak nalunk egy kicsit komplikaltabb a helyzet. o mondta nekem hogy haggyam beken tobbet ne irjak neki eltelik egy par het, rairok es olyankor mindig ugyveszem eszre hogy olyan boldog mindig.
2011. júl. 25. 17:18
 10/10 anonim válasza:

hogy mit csinálj???

paprikás-krumplit kolbásszal.... az minden férfit levesz a lábáról... na meg a lecsóóóó

2011. júl. 25. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!