Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módon fogytok fogytatok...

Milyen módon fogytok fogytatok le? és mennyi idő alatt és mennyit?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 19:52
1 2
 11/13 anonim válasza:
Utolsó,napi 12-14 km?és mennyi idő alatt teszed meg?
2012. aug. 27. 22:21
 12/13 anonim válasza:

Hiába nézem, bár nem olvastam el megint, ezek szerint nem írtam...

Változó, két óra körül van (vagy kevesebb, másfél óra, ezek között változik), tekintve hogy nem rohanás, vagy ilyesmi. Sőt, én alapból elég gyorsan sétálok, tehát nekem ez egy normál tempós sétának felel meg (kb 6- maximum 7km/h), és így megyek ennyit. Ebben van közben kis megállás egy játszótér melletti kiskútnál, és igazából ennyi lenne...

Tehát másfél óra, két óra körül, szerintem reális, bár nem tudom ki mennyit szokott menni. Sejtem, ez sokkal hamarabb is meglehetne, ha rendes futás lenne, de nekem nincs rá szükségem, én alapból nem is akartam fogyni, egyik ismerősömmel mentem le, és végül beadtam a fejemet egy majdnem mindennapos lemenésre. Ez sikerült. :)

Biciklivel átlagban 1 óra, és ez tényleg nagyon átlag. Van 50 perc, és van 1 óra 5 perc is mondjuk. Szeretek menni, de akik nagy bicajosok, azok tudhatják, hogy 1 óra sok lehet ilyen távra.

2012. aug. 27. 22:48
 13/13 anonim ***** válasza:
2,5 hónap alatt 20 kg. 500 kcal alatt eszek.
2012. szept. 15. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!