Milyen módon fogytok fogytatok le? és mennyi idő alatt és mennyit?
És mennyivel jobb lett volna, ha még vacsoráztok is!
(Persze nem úgy, hogy annyival többet esztek, hanem úgy hogy a napi mennyiséget eggyel többfelé elosztjátok.)
Körülbelül 1.5 hónap alatt 4-5kg ment le, és erre én nem számítottam, mert nem voltam benne ebben a témában, sőt, most sem vagyok, de eddig ezeket csináltam:
Nagyon régóta este 6 után nem ettem, de ez maximum fél éve megváltozott (ezt most nem a témával kapcsolatban, hanem az este 6 utános dolog), ehetsz estefelé még bármikor, de 3-4 óra legyen az evés és lefekvés között, így nem lehet nagy gond.
Egyébként dobd el a fantát, sprite-ot, főleg cola-t és minden egyéb ilyen szart, helyette van olyan innivaló amiben 100ml-ben van 0,5kCal mondjuk (a Fanta ~30kCal-jával szemben, szintén 100ml), ez is sokat segít. Kevés csoki, kevés cukros dolog, ne egyél sokat, de rendszeresen azt a keveset, amit viszont eszel.
Tehát itt 12-14km nagyon-nagyon gyors gyaloglás, de ezt lightos futásnak is nevezném egyben (persze nem ugyanaz, tudom én), illetve ritkán ugyanennyi km biciklivel. Egy - másfél hónap alatt ennyit sikerült leadni. Nagyon látványos a különbség, még én is szokom, leginkább a ruháknál veszem észre a dolgot, érdekes és vicces is egyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!