Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módon fogytok fogytatok...

Milyen módon fogytok fogytatok le? és mennyi idő alatt és mennyit?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szobabiciklizéssel, kb egy év alatt 12kg-ot.
2012. aug. 21. 00:05
 2/13 anonim ***** válasza:
odafigyelessel (az etkezesre) es akaraterovel (hogy sportoljak) kb. 8 honap alatt 7 kg, de a merleg nyelvere nem sokat adok, ugyanis izmot is epitettem (az izom nehezebb mint a zsir) es a combom/hasam/karjaim sokkal izmosabbak, mint 8 honappal ezelott.
2012. aug. 21. 00:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha nem csak lefogyni akarsz, de jól is kinézni, akkor mindenképpen mozognod is kell amelett hogy az étkezésre odafigyelsz. Hosszútávon a heti mínusz 1 kg a reális. Legalábbis nekem így ment.
2012. aug. 21. 08:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Diétával és sporttal félév alatt 30 kg-ot.
2012. aug. 21. 09:55
 5/13 anonim ***** válasza:
diétával,szobabicóval június vége óta 12kg-ot és NEM koplalással:) 16/L
2012. aug. 21. 10:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Icipicivel kevesebb evéssel, néha egy kis biciklizéssel 5 hónap alatt 12 kg. De voltak ám nagy lakomák azért (nem egyszer)!
2012. aug. 22. 09:28
 7/13 anonim válasza:
kb. 0,5év 20kiló! mert az az egészséges. nem vacsiztam.
2012. aug. 25. 10:23
 8/13 drreemm válasza:
Este 6 után nem eszem, napi 10-12 km biciklizés. Fél év alatt 15 kg minusz és tartós alakváltozás, amit a nyári kis kihagyás sem tudott megtörni.
2012. aug. 26. 10:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

És mennyivel jobb lett volna, ha még vacsoráztok is!

(Persze nem úgy, hogy annyival többet esztek, hanem úgy hogy a napi mennyiséget eggyel többfelé elosztjátok.)

2012. aug. 26. 10:41
 10/13 anonim válasza:

Körülbelül 1.5 hónap alatt 4-5kg ment le, és erre én nem számítottam, mert nem voltam benne ebben a témában, sőt, most sem vagyok, de eddig ezeket csináltam:

Nagyon régóta este 6 után nem ettem, de ez maximum fél éve megváltozott (ezt most nem a témával kapcsolatban, hanem az este 6 utános dolog), ehetsz estefelé még bármikor, de 3-4 óra legyen az evés és lefekvés között, így nem lehet nagy gond.

Egyébként dobd el a fantát, sprite-ot, főleg cola-t és minden egyéb ilyen szart, helyette van olyan innivaló amiben 100ml-ben van 0,5kCal mondjuk (a Fanta ~30kCal-jával szemben, szintén 100ml), ez is sokat segít. Kevés csoki, kevés cukros dolog, ne egyél sokat, de rendszeresen azt a keveset, amit viszont eszel.

Tehát itt 12-14km nagyon-nagyon gyors gyaloglás, de ezt lightos futásnak is nevezném egyben (persze nem ugyanaz, tudom én), illetve ritkán ugyanennyi km biciklivel. Egy - másfél hónap alatt ennyit sikerült leadni. Nagyon látványos a különbség, még én is szokom, leginkább a ruháknál veszem észre a dolgot, érdekes és vicces is egyben...

2012. aug. 27. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!