Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek sikerült már lábról...

Kinek sikerült már lábról fogynia?

Figyelt kérdés

Hogy sikerült nektek ?

Vagy hogy kell combról vádliról fogyni ?

2012. aug. 20. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem koplalással + napi 1óra könnyű,nagy fordulatszámmal

nem jó. de nekem így sikerült

2012. aug. 20. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
amputálással a cukorbetegeknek
2012. aug. 20. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekeeeem! :)

Egy hónap alatt kb. 5 centivel ment le a combom kerülete + a vádlim is sokkal-sokkal formásabb lett.

Szénhidrátszegény, de fehérjedús diéta, heti 5x 1 óra intenzív séta és sok-sok nyújtás. És napi minimum 3 liter víz. Cukros vackokat nem iszom, lángost és társait nem eszem, néha elnyammogok egy kis édességet azért. Estére főtt húst, sovány túrót, kefirt vagy salátát válassz szénhidrát (kenyér, tészta, bab) helyett.

Helyi fogyás amúgy nincs, mindenhonnan fogyni fogsz, ha fogysz. Ha mindenhol zsíros vagy, akkor egyenletesen (aránylag) fognak csökkenni mindenhol a méreteid (has, kar, fenék, comb), ha csak a feneked és lábad zsíros, de végig, akkor meg csak erről a területről.

2012. aug. 20. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
olyan nicns hogy csak a lábadról, csak a lábadon vagy zsíros, láttál már olyan embert aki mindenhol nádszálvékony de a segge nyomja a 200 kilót? mert én nem
2012. aug. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!