Van olyan valaki itt, akinek sikerült 1 hónap alatt 10 kg-ot fogynia?
Nem az érdekel,hogy egészséges-e vagy sem,hanem,hogy lehetséges-e.Kinek hogy sikerült? Update-tel és napi rendszeres mozgással összejöhet nekem is?
Olyan írjon,aki a kérdésre válaszol,köszi.
De ügyes vagy :)
Jó,ha 2 hónap alatt megy le az se tragédia,de nekem általában már futással lemegy 5kg. Elszántan még sose kezdtem bele fogyókúrába,hogy a kajákra is odafigyeltem volna.Csütörtökön kezdem és remélem összejön.Norbi épp ma írt nekem,hogy simán lemehet update + mozgás módszerrel ennyi idő alatt. Hiszek neki...aztán majd meglátjuk,hogy igaza volt-e...
Réka szerint napi 20 perc mozgás elég.De persze lehet többet is az nem árthat.:)
Én tegnap 80 percet lenyomtam.
Norbinak van olyan című könyve,hogy "-10kg/hó",esetleg próbáld meg az abban leirt,egy hónapra való kaja mintát enni .
Ja első voltam.:D
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Lehet,hogy megveszem azt a könyvet.
Olyan jó,hogy ilyen elszánt emberek vannak és ilyen sok kgtól szabadultak már meg.Én is ilyen akarok lenni.Hogy vettétek rá magatokat?
Lehet,hogy igazad van.Akkor se marad meg a súlyom,ha először leadom gyorsan a nagy részét és utána folytatnám az egészséges életmódot?
Amúgy 6-7 kg elég lenne először,utána majd alakulna,mert szerencsére még nincs 15-20 kg feleslegem csak jó lenne jobban kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!