Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek sikerült ledobnia 15...

Kinek sikerült ledobnia 15 kilót 3 hónap alatt és hogyan?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 19:35
 1/3 tetro ***** válasza:
nekem. nagyon kevés étel, nagyon sok mozgás, rengeteg víz. ennyi a titok.
2011. jún. 8. 19:52
 2/3 bix ***** válasza:

3 hónap alatt volt már 10 kilóm, de radikálisan alacsony tzsszázalékra mentem le és csak a nyáron tudtam tartani... mondjuk utána nem is volt szándékomban:D

nekem nehéz volt, radikális, rohadtalacsony ch bevitel és tényleg kőkemény edzéssel...

sokban függ hogy honnan indulsz és mennyiből kell leadni. nem lehetetlen, de hogy tartósan ott is maradj...

egyébként meg diéta és mozgás. de én inkább a lassabb fogyást javaslom, fokozatossággal akár tartható is az elért eredmény, míg koplalással szépen beindul a jojózás...

2011. jún. 8. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:

15öt nem,de kb 8at sikerült.

Kidülledt a porckorongom és 2 hónapig feküdtem.

Ha meg nem edzem,akkor nincs étvágyam.

Az izmaim nem használtam,tápanyagot sem kaptak rendesen,uh szépen lecsökkent az izomtérfogat.

2011. jún. 9. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!