1óra kocogás mennyit segíthet?
Ma véletlenül sajnos "bezabáltam" nem bírtam ki hogy ne egyek :(
Szóval ma megettem:
-4 db almát
-később 1 bögre tej
-1 szelet panírozott hús (mármint rántott hús csak sütés előtt megettem 1-et amikor anyunak segítettem reggel .tudom hülyén hangzik de én szeretem)
A lényeg hogy este fogok 1 órát kocogni +még utána 35 perc alak-formaló torna. Ez mennyit javíthat a mai kalória bevitelen? Tudom hogy kevés ez a mozgás de ennyit tudok ma sajnos.:/ Hétköznap szoktam hétfőtől-péntekig napi 2 és fél órát mozogni (reggel-este) és így hétvégén csak napi 1 órát tudok kocogni este+torna :/ nagyon puffadtnak érzem magam meg kövérnek rossz érzés nem szoktam ennyit enni.de többet tényleg nem csinálok ilyet.!! Köszönöm a segítő válaszokat előre is!
Ha ennyit ettél egész nap, akkor az borzalmas kevés. Ezt vissza fogod hízni, ha abbahagyod. Az anyagcseréd iszonyatosan belassul, raktároz.
Már ha lenne mit raktározni...ma egyáltalán nem ettél sokat, még fogyókúra szempontjából sem. Egyébként szerintem az egy óra kocogás is bőven elég. Én nem bírnék ennyit:D
keveset és szart ettél. gratulálok. Ráadásul a nyers hús egézségtelen, bélférges lehetsz tőle..
tessék kiszámoltam neked. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!