Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki a www.youtube.hu-n lévő...

Aki a www.youtube.hu-n lévő "van öt perced? " tornát csinálja mennyi idő után látta az eredményt? És ez mellett mozogtok még valamit? Mit esztek?

Figyelt kérdés

Szóval itt olvastam,hogy ez nagyon jó torna,és tényleg hatásos...Aug. 13-tól megyek nyaralni,és szeretném kicsit formába hozni magam.Ez mellett sok vizet iszok,sok gyümölcsöt eszek,a zsíros kajákat és a rágcsálnivalókat messziről elkerülöm(chips,kekszek stb.) és az üdítőket is(csak vizet iszok).

Na de ez mellett kellene még valamit mozognom?A hasammal,a combommal és a fenekemmel van egy pici baj...Amúgy nem vagyok kövér,160cm és 53kg vagyok,de van rajtam pici felesleg.Ezt szeretném leadni és izmosodni.

Ha naponta megcsinálom ezt a 3részes tornát,ami a youtube-on van és amit írtam az étkezésre azt betartom,akkor ez menni fog?

14/L

2009. júl. 23. 11:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
WOW! én erről eddig sosem halottam de tegnap olvastam ezt és rákersetem a youtubon.mostmár minden nap énis fogom csinálni.köszi!!!
2009. júl. 26. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!