Aki a www.youtube.hu-n lévő "van öt perced? " tornát csinálja mennyi idő után látta az eredményt? És ez mellett mozogtok még valamit? Mit esztek?
Szóval itt olvastam,hogy ez nagyon jó torna,és tényleg hatásos...Aug. 13-tól megyek nyaralni,és szeretném kicsit formába hozni magam.Ez mellett sok vizet iszok,sok gyümölcsöt eszek,a zsíros kajákat és a rágcsálnivalókat messziről elkerülöm(chips,kekszek stb.) és az üdítőket is(csak vizet iszok).
Na de ez mellett kellene még valamit mozognom?A hasammal,a combommal és a fenekemmel van egy pici baj...Amúgy nem vagyok kövér,160cm és 53kg vagyok,de van rajtam pici felesleg.Ezt szeretném leadni és izmosodni.
Ha naponta megcsinálom ezt a 3részes tornát,ami a youtube-on van és amit írtam az étkezésre azt betartom,akkor ez menni fog?
14/L
Szerintem sikerülni fog :)
De ha biztosra akarsz menni, akkor menj el heti 3-4X 40 percet futni. Ez az egész tested megmozgatja és formálja a fenekedet, lábaidat. Ha nem bírsz sokat futni, akkor váltogasd a gyors gyaloglást és a futást.
A helyedben csinálnám RR valamelyik dvd-jét is, mondjuk az ideit... Ez minden testtájra kiterjed, kellemesen elfáradsz, de nem eredménytelenül.
(itt letöltheted, ha érdekel:
[link] )
Ezen kívül figyelj oda a fokozott folyadék bevitelre, mert az elengedhetetlen a sok mozgás és izzadás mellett, főleg ebben a melegben. De ne csapvizet igyál, mert az klóros, és nincs benne ásványi anyag.
Ajánlom, hogy figyelj a fehérje bevitelre, ez fontos az izmaidnak!
A gyümölcsök cukortartalmát keresd meg a neten, mert pl. a banán többet árt, mint használ fogyi idején.
Illetve mozgás ellőtt ajánlom az L-claritin tablettát, de ez már mellékes, szerintem.
Kitartás, tuti sikered lesz! :):)
nekem is nagyon bejött ez a Van 5 perced? 159cm,és 51kg vagyok. a fenekem igazán narancsbőrös volt,és ilyen 3 hét után látványosan észrevettem,h nincs annyi narancsbőr.
én mindennap megcsinálom egyszer ezt a 3részt,ill. RR Kunovics Katinkával tornázik még azt ajánlom,az is a youtube-on van, popsi formáló gyakorlatokat csinálnak.
a sok víz szintén ajánlott.
A cikkben benne van a válasz:
A van öt perced? 3 részes... Ti hogyan csináljátok? mind a 3 részt 3x egymás után? vagy a 3részt csak 1x?
bocsi az offért.. csak kíváncsi vagyok
én ugy szoktam h az 1. részt 3X(mert réka is mondja a videon h összesen 3X kell)
a 2.részt kétszer szoktam
a 3.-t 1X
és minden nap megcsinálom nem csak 2naponta
És mikor kezdted? Mennyire látszik már az eredmény? :) Köszi a válaszodat!! :))
és bocsi megint az offért :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!