Képet nem szeretnék felrakni. Nagyon szeretnék modell lenni, de egy picit ducinak érzem magam. Szerintetek tényleg kövér vagyok az adatok alapján?
Figyelt kérdés
16/L
170cm-50kg
mellben:90cm
derékben:64cm
csípőben:90cm
2012. aug. 18. 11:23
11/14 anonim válasza:
Ha jól akarsz kinézni, akkor edzés, edzés és edzés. A jó popsihoz, szép karhoz, egyenes háthoz stb. IZOM kell!
12/14 anonim válasza:
Hiába vagy sovány ,de derékból fogynodkell !
170 centinél olyan 60 cm derék kéne ,hogy legyen.
A tobbi méret az jó:)
13/14 anonim válasza:
A súlyod jó de a derekad kicsit széles. a jó méret kb 80/60/80 és 175 cm a magasság de nem rosszak az adataid.
14/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, én hasonló adatokkal rendelkezem, mégse vagyok gizda, elférne pár mínusz cm vagy kg. 173/59, mell 92, derék 60, csípő 89. De amúgy szerintem a modellek magasabbak, én is túl alacsony lennék 173 centisen, inkább 175 és afelettieket keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!