Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Modell szeretnék lenni, ehhez...

Modell szeretnék lenni, ehhez segítség?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,175 cm/79 kg.ez így soknak tűnik,azonban izmos vagyok,főleg a combom és a karom.De nem tagadom,még így is van rajtam vagy 10 kg háj.Eddig fogytam 6 kg-ot,5 hét alatt.Nagyon szeretnék modellkedni,mert az arcomat szépnek tartom,és sokan dícsérik,hogy szép és különleges.Magasságom megvan hozzá.DE..ha lefogyom a zsírt,akkor meg nagyon fog látszani az izmom,szálkás leszek.és én szeretnék modellalkatú lenni,és lányos.Mit javasoltok?

Valamint ha vannak oylan tippjeitek,amivel felpörgethetném a fogyást,szóljatok.

köszi.

2012. aug. 11. 00:11
1 2
 1/12 Smartguy86 ***** válasza:
93%

nagyon remélem, hogy az a 6 kilót nem éheztetéssel érted el.

Olvass:

[link]

A modell karrier meg minden 15 éves lány dilije, de hidd el, ki fogod nőni. Oda nem elég egyszerűen szépnek lenni, az kemény munka, és sok áldozattal jár. Arról nem beszélve, hogy csak addig kellesz modellnek, amíg fenn tudod tartani a formát. Ha elkezdesz idősödni akkor akár műtétekbe is hajszolhatnak, vagy te magadat. Próbáld ki magad benne, csináltass portfoliot, de szerintem mellette ne hanyagold a tanulást és ne vedd fél vállról azt sem, hogy egy másik életcélt kijelölsz magadnak!

2012. aug. 11. 00:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. aug. 11. 00:24
 3/12 Smartguy86 ***** válasza:
#2 - Lehet már aludni kéne, nem? :D :P
2012. aug. 11. 00:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Írtam,h 15 vagyok.Egyébként sporttal, és egészséges kajákkal értem el.És fogyok jelenleg is.Én igazából ki szeretném próbálni benne magamat,aztán majd eldőlne,h mi lesz :) köszi a válaszokat!
2012. aug. 11. 00:30
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

a fitnesz modellkedésnek nézz utána inkább.

őket is fotózzák stb,csak ők egészségesek maradnak és szebbek,nőiesebbek is,mint a sima modellek.

amúgy meg el tudom képzeli,hogy milyen fejlett izomzattal is rendelkezhetsz komoly súlyzós edzések,rendszeres versenyszerű sport nélkül 15 évesen háháhá.

2012. aug. 11. 02:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
175 cm-hez 50 kg körülire kéne lefogynod (legalább) hogy egyáltalán emberszámba vegyenek egy ügynökségnél. Viszont nem kelletek. Ha megnézed minden második lány azt állítja hogy sokak szerint szép és modell akar lenni. Persze a legtöbbjük egyáltalán nem modell típus, hiába szép.
2012. aug. 11. 03:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Én kiskoromban makettrepülő akartam lenni, de mostmár beérem a modellautóval. :(
2012. aug. 11. 04:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A magasságod csak-csak, de a súlyod tényleg nem lehetne 50kg felett. Mire leadsz 30 kilót, sehogy sem fogsz kinézni, nemhogy modellnek. Lógó mell, lógó kötényhas, plöttyedt végtagok, narancsbőr, lógó arcbőr.

Ennyi súly leadása egészségesen nagyon hosszú idő, egy év, vagy annál hosszabb idő is lehet.

A másik rossz hírem, hogy 16 évesen a "sztárok" már befutott modellek, ennyi idősen meg késő lesz elkezdeni.

Keress rá a neten: plus size modell, molett modell.

Az alakodra akkor is figyelni kell, egészségesen táplálkozni, sőt, még így is fogynod kell. Rendszeresen sportolnak és járnak alakformáló és feszesítő kezelésekre ezek a lányok is, sőt néha többet kell törődniük magukkal az egészséges kinézetért, mint a drogozó, züllő csontkollekcióknak.

Ha molett modellként nem figyelnek fel rád, akkor meg így jártál...

2012. aug. 11. 07:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne akarj modellalkat lenni.

Undorító az olyan fiús test, semmi női vonás, csak beteges, anorexiás csontvázalak.

A férfiak sem szeretik az ilyet, te is belehalhatsz, ha étkezési zavarod lesz, ráadásul pár év alatt kiöregszel a szakmából ami amúgy is csak hamis csillogás.

2012. aug. 11. 08:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Milyen adottságokkal lehet valaki molett modell?

Szerintem a Kérdező azért nem molett...

2012. aug. 11. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!