Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fiúk hogy állnak ehhez?

A fiúk hogy állnak ehhez?

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy mért nem tetszem azoknak a fiúknak akik nekem tetszenek. Itt sokszor olvasgatom,hogy inkább a telt lányokra buknak mintsem a csontosakra.

169 cm vagyok és kb 9 kg. Durván egy év alatt 13 kg fogytam,és valóban nagyon meglátszik. Sokan is mondják,hogy sokat fogytam,nagyon csinos vagyok,hogy csináltam?...

16 éves vagyok,és szerintem jó fej,bár nem tudom megmondani és elnézést az egóságért.

Most akkor vagy velem van a baj,vagy azok a fiúk akik nekem tetszenek nem akarnak még barátnőt,vagy idősebb fiúkat kell keresnem,vagy nem tetszem nekik?

Egyébként az alkatomhoz mit szóltok? Kellene még fogynom?

Előre is köszönöm a válaszokat!

+ A csúnya, nem tetsző válaszokat jelentem...

16/L

2012. aug. 2. 12:16
1 2
 1/13 anonim válasza:
Szerintem azokkal a fiukkal van baj, s nincs mit nagyobb fiukkal foglalkoz, mert azok csak szorakozni akarnak.
2012. aug. 2. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Végül is hány kg vagy?
2012. aug. 2. 12:48
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként az alkatomhoz mit szóltok? Kellene még fogynom?" nem tudjuk, hogy milyen az alkatod, körte-homokóra, mert nem mindegy.:D

"Itt sokszor olvasgatom,hogy inkább a telt lányokra buknak mintsem a csontosakra."

Inkább a telt mint a csontos, de inkább a vékony mint egy telt. Érted. Tehát a 2 véglet közül - csontos és telt - a teltek választjuk, de ha ott van középen választási lehetőségként a vékony, akkor azt. Meg itt amúgy mindenki álszent.

2012. aug. 2. 12:50
 4/13 anonim válasza:
Én is pont ezt akartam kérdezni. : )
2012. aug. 2. 12:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Van, mikor a kereslet és kínálat nem találkozik, ez van most. Majd találkozol egyszer olyannal, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak. De olyan nincs, hogy lefogysz és akkor bárkire ránézel, a lábaid elé esik.
2012. aug. 2. 13:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Most akkor 22 kg-ról lefogytál 9-re? Vagy mi van?

Egy kép többet érne...

2012. aug. 2. 13:19
 7/13 anonim ***** válasza:
9 kiló vagy? Az nagyon kevés.
2012. aug. 2. 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép teljesítmény az a 13 kg. Én aztán megértem, milyen egyrészt ducinak lenni, másrészt milyen nagy megkönnyebbülés is, amikor sikerül fogyni.

Sajnos azonban az a probléma, hogy akiket láttál írni, hogy "inkább a husis lányok, mint a soványak", azok inkább a 25 és a feletti korosztályhoz tartoznak. A 16-19 éves korosztály, aki úgymond hozzád ideális lenne, még mindig a csontsovány, mell nélküli, csípő nélküli, formátlan fiús modellalkatú lányokra buknak, aranyos pofival. Én is fogytam 8 kilót a 78-ból, mégse kellek senkinek, mert még mindig nem így: [link] vagy így: [link] vagy így: [link] nézek ki.

Pedig pofival nincs gond, személyiséggel nincs gond. És ezt nem csak én gondolom így.

Egyszer egy velem egykorú srác azt mondta, egy lány inkább legyen mozgássérült, mint duci...

A korosztályodbeli fiúk lsz*rják, mennyit fogytál, főleg ha ilyen nádszálvékony kis b*zik, akinek soha nem voltak ilyen problémáik. Nekik a lényeg, hogy olyan legyél, mint a képeken a lányok. Aki ezt megcáfolja, az vagy álszent, vagy nem tizenéves, vagy valami isteni csoda teremtménye, akikben én nem hiszek...

17L

2012. aug. 2. 13:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem lehet értelmes választ mondani, azért nem csak az alkat a lényeg, nálam pl az első hogy szép arca legyen egy csajnak,most az hogy valaki túlsúlyos az olyan 3 hónapos kemény diétával megoldható lásd bodybuilder.hu/alapismeretek, a súlyból meg nem lehet megmondani hogy jól nézel-e ki vele(ismét jön az hogy toljál fel képet, de ne kitakart fejjel hanem egy normálisat) és akkor normális véleményt is lehet mondani, amúgy nem kell túlparázni ezt, majd jön amikor jön.
2012. aug. 2. 14:59
 10/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat,nem olvastam újra! 69kg
2012. aug. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!