Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fiúk hogy állnak ehhez?

A fiúk hogy állnak ehhez?

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy mért nem tetszem azoknak a fiúknak akik nekem tetszenek. Itt sokszor olvasgatom,hogy inkább a telt lányokra buknak mintsem a csontosakra.

169 cm vagyok és kb 9 kg. Durván egy év alatt 13 kg fogytam,és valóban nagyon meglátszik. Sokan is mondják,hogy sokat fogytam,nagyon csinos vagyok,hogy csináltam?...

16 éves vagyok,és szerintem jó fej,bár nem tudom megmondani és elnézést az egóságért.

Most akkor vagy velem van a baj,vagy azok a fiúk akik nekem tetszenek nem akarnak még barátnőt,vagy idősebb fiúkat kell keresnem,vagy nem tetszem nekik?

Egyébként az alkatomhoz mit szóltok? Kellene még fogynom?

Előre is köszönöm a válaszokat!

+ A csúnya, nem tetsző válaszokat jelentem...

16/L

2012. aug. 2. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem tökéletes alakod van. Ne dőlj be annak a marhaságnak, hogy csak a csont és bőr lányok, vagy az izompacsirták szépek!
2012. aug. 2. 15:24
 12/13 A kérdező kommentje:

Egyébként szerintem homokóra alkatú vagyok,mert a vállam elég széles a csípőm szintén és jól látható a derekam.

Azt sosem tudtam,hogy nekem mért az idősebbek tetszenek. :/ De pl most is, nyaraltunk Bulgáriában és találkoztam egy fiúval. Csak később derült ki,hogy 24 éves és én ugye 16 vagyok. De ez fura,mert ahhoz képest,most is,ha egy jó pasi tetszik,az is legalább 4-6-8 évvel idősebb. Az meg még hozzám képest kicsit sok...

Visszatérve,van egy ismerősöm és eléggé telt. 2 évvel idősebb és mégis van barátja. Nagyon jó fej,kedves és aranyos,szóval megértem,hogy van neki.

Ahogy mondjátok,azzal lehet gond,hogy azokkal a fiúkkal van gond,mert még gyerekek. Látszik,hogy a lányok hamarabb érnek,és még én szeretnék barátot,ő még játszani akar a haverokkal...

2012. aug. 2. 15:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, vagy ez, vagy nem tetszel nekik.

Mindenkinek más az ízlése.

2012. aug. 11. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!