Alhasról hogyan lehet fogyni?
Sziasztok! 17 éves srác vagyok, vizilabdázom. Az alakom tökéletes LENNE, ha a hasam lenti része nem lógna :D Milyen mozdulatokkal tudnám eltüntetni? Ezen a nyáron új edzőt kaptam.. Nála most új értelmet nyer a majdnem besz@rok annyit úszunk dolog :D (Napi 8-10 km). Azt vettem észre hogy a hasam sokkal kisebb lett. De ilyen edzés suli közben nem lesz és nem is lenne egészséges sokáig.
Én naponta hasizmozok.. Sosem érdekelt, hogy azt mondják hadjak ki 1-2 napot, mert értelmetlennek láttam. Aztán egyszer muszály volt kipróbálnom, és az eredmény kedvező volt mégis :)
Szóval bocsi a hosszú regényért, inkább zárom is :D :
Milyen mozdulatokat csináljak hogy lemenjen a hasam ?
Köszi előre is :)
(ui.: tudom hogy nincs olyan, hogy csak egy helyről lehet fogyni, de úgy gondolom azért valamilyen szinten léteznie kell :) )
Nem :D
De van egy olyan kérdésem hogy egy másik kérdésemnél te kérdezted meg ugyan ezt :D
Nincs helyi zsírégetés, semmilyen szintem.
Legföljebb arról van szó, hogy az izom megfeszül a hájréteg alatt, ami emiatt "feszesebbnek tűnik".
A hasizom edzéséhez heti 3x10 perc bőven(!) elég, akkor már szép kockás lesz, de ugye addig nem fog látszani, amíg eltakarja a zsírréteg.
Amúgy a kérdésedre a válasz a diéta és a sport, neked a sport már megvan, így az étrendedre kell odafigyelni.
Azt azonban fogadd el, hogy az utolsó kilókat a legnehezebb eltüntetni, sokszor grammra(!) pontosan belőtt diétával is hónapokba telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!