Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudom magam arra...

Hogyan tudom magam arra ösztönözni, hogy betartsak egy diétát?

Figyelt kérdés
Egész nyáron sportoltam, de az alakomon semmi sem változott. Diétákba kezdtem bele, de két hétnél nem tartott tovább. Próbáltam kitalálni dolgokat,hogy hogyan ne adjam fel: cédulákat írogattam magamnak, kalóriákat számolgattam, megkértem a barátaimat figyelmeztessenek,hogy tartsam be. 6 kg-t szeretnék fogyni. Nem tudtok olyan diétát,amivel 2 hét alatt lehet ezt elérni? Mit tegyek,hogy ne adjam fel? Előre is köszi.
2012. aug. 14. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:

gondolom az elkészítéséhez,kiméréshez vagy lusta.

reggel csináld meg az egész napit,5-6 kajálás ugye.

bedobozolod,aztán már csak időre meg kell enni.

én a telefonon állítom be az időzítőt,ha csipog,akkor eszek.

ennyi.

a legrövidebb diéta meg 2 hónapnál kezdődik.

2 hetest csak a hiszékeny,tudatlan,olvasatlan,tájékozatlan emberek csinálnak.

mit tegyél,hogy ne add fel?

tiszteld az edzésedbe belerakott munkát,amit ha nem párosítasz megfelelő étrenddel,akkor magadat hátráltatod.

2012. aug. 15. 00:17
 2/3 Szoondiii ***** válasza:

nem kell diétát tartani.

a fehérje, zsír bevitel nem okoz zsír tartalékolást. ne egyél szénhidrát dús ételeket (gabonák, krumpli, cukros izék) és tejet.

egyél húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket. ennyi a nagy 'diéta'. ennek értelme és eredménye is van, természetéből adódóan nem diéta, hanem táplálkozási irány, vagy elv.

2012. aug. 15. 09:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 21. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!