Kell valamivel ösztönözni?
13 hónapos a kislányom és még nem jár. A bútorok mentén lépeget már. És ha "megfeledkezik" magáról, akkor megáll támaszkodás nélkül a bútor mellett, pl ha nagyon bámulja a tv-ben a kedvenc reklámját, vagy ilyesmi.
Ő inkább négykézláb közlekedik, de mostmár legalább 3 hónapja. Azt hittem rövidebb idő telik el a négykézlábazás és a totyogás közt.
Szia,
kislányom 8 hónaposan négykézlábazott és feltámaszkodott bútorokra, lépegetett támaszkodva, tologatta a székeket stb. Nagyon vártuk már, hogy elinduljon és 'csak' az első szülinapja után egy héttel indult el önállóan de akkor viszont egyik napról a másikra és nagyon stabilan! Viszont felállni egyedül még utána kb. egy hónappal tanult meg támaszték nélkül. Addig ha fel akart állni elment négykézláb bútorig, falig és ott állt föl és ment.
Szóval nekünk is több mint négy hónap telt el mire bútorok mellett lépésekből önálló járás lett! :) (Egyébként én is nagyon vártam már, hogy elinduljon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!