Miért lehet az, hogy egy hete 67.9 kg voltam, ma meg 69.8? Ez hízás? Mert nem érzem magam ugy, mint amikor 70 kilós voltam (kisebbek a combjaim).
Figyelt kérdés
Tegnap kicsit többet ettem a kelleténél, de minden nap 1 órát aerobikozom Norbi dvdre, a pulzusom is megnö kb 120ra. Izmom nem fejlődhetett igazán, mert erősítést heti 2x végzem, az meg nem sok szerintem.2009. júl. 22. 11:42
1/7 anonim válasza:
Miota aerobikozol? Mikor kell megjönnie? Az izom nehezebb mint a zsir! Ha menszi elött vagy akkor meg van egy kis viz visszatartàsa a szervezetnek!
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy tegnap múlt el, nem tudom, ez számit e vmit. Egyébként 3. hete erobikozom, de ilyen ugrálós részt mindig megcsinálom minden nap (kiv. szombaton) és az erösítös részt pedig heti 2x-3x (kb 30perc)
2009. júl. 22. 12:13
3/7 anonim válasza:
Akkor csak viz van rajtad szerintem! Kb. közép idöben mérd magad mindig! Mert menszi elött màr tàrolodik a viz, utànna meg kell egy kis idö hogy tàvozzon!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, kicsit megnyugtattál:D
2009. júl. 22. 12:28
6/7 anonim válasza:
Jut eszembe, ha aerobikozol, cm.ben hamarabb làtszik az eredmény, mint kiloban, pont az izomfejlödés miatt! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, remélem, akkor ez áll a háttérben:P
2009. júl. 22. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!