Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leszokni erről?

Hogyan tudnék leszokni erről?

Figyelt kérdés
Nagyon kövér vagyok, 85 kg és 170 cm körül. Próbáltam már jó párszor kevesebbet enni és sokat mozogni, de a leghosszabb idő 2 hét volt, amíg kibírtam kevesebb édességgel, akkor fogytam is 2 kg-ot. De abbamaradt, mert nem tudtam leállni az édességgel. Anyukám is nagyon gyakran süt sütiket, ő ritkán eszik belőle és mindig nekem, apukámnak meg 2 tesómnak marad a sok süti. Szinte belénk erőlteti, mindig mondja hogy együk meg mert elromlik, én meg sosem bírom megállni, szinte sajnálom otthagyni. Ez van az édességgel is. Hogyan tudnék leállni az édességgel? Amúgy "rendes" ételt nem eszek sokat. Másnak is van ilyen "édességmániája"?
2012. aug. 14. 13:27
 1/5 Szoondiii ***** válasza:
55%

az édességmánia egy részt c-vitamin hiány, másrészt szénhidrát függőség.

egyiket vitamin fogyasztással lehet orvosolni, a másikat azzal, hogy kipróbálod milyen, ha használod az akaratodat. és mondjuk nem veszel minden sz.art a szádba.

elvileg egyszer már sikerült, 2-3-4 éves korodban. na ezt újra meg kell csinálni.

csak ételt veszünk a szánkba -van egyéb is, de a szexualitást most mellőzzük- és a szénhidrátban gazdag, cukros, tejes, gluténos holmik nem ételek. ennyi. helyetted senki sem fog ilyeneket a szádba tömni, egyedül te csinálod ezt magaddal.

2012. aug. 14. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kevés olyan ember van, aki inkább nem enne sütit.

A mozgást egyszerűen csak rendszeressé kell tenni és asszem nem árt, ha mást is eszel, pl.:gyümölcsöket, zöldségeket, húst, halat, tojást, de egyikből sem sokat.

És sok vizet kell inni.

2012. aug. 14. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb kérdezd meg anyukádat, hogy szerinte melyik jobb, ha dagadt és cukorbeteg leszel, magas vérnyomással, visszeres lábakkal, vagy ha megromlik a süti és kidobja. Meg se kéne sütni.

Persze, hogy amíg megeszitek, addig megcsinálja. Ott kell hagyni, ha kétszer megromlik, harmadszor nem süt. Így működik.

Megjegyzem, van egy nagyon sikeres fogyókúrás módszer. Sokszor kell mondogatni, hogy "köszönöm, nem kérek". Velem ne akard elhitetni, hogy anyukád lefog és belédtömi a kaját. TE MAGAD ESZED MEG, A TE SAJÁT DÖNTÉSEDBŐL, ezért hízol.

2012. aug. 14. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
istenem.. most komolyan úgy állítod be, mintha te lennél az áldozat, akinek nincs beleszólása a dolgokba... akaraterőről hallottál már? önfegyelemről, kitartásról? és ha erőlteti akkor mi van? ha annyira elszánt lennél, max elvennéd a sütit hogy anyád ne nyaggasson, aztán nem ennéd meg... csak rajtad áll, ne másokra kend a dolgot. senkinek se könnyű, a diéta lemondásokkal és megvonással jár.
2012. aug. 14. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Jól beszélnek az előttem kommentelők, tőlünk ne várj pátyolgatást, mert te magad teszed tönkre a tested.

Nálunk is így volt ez. Anyu imádott sütni, én imádtam enni. Ha nem ettem, akkor anyut bántotta a dolog, de amikor a 165 cmhez majdnem 70 kg lettem, akkor eldöntöttem, hogy ennyi! Ha anci sütött, én vettem egyet, kettőt és nem fél tepsinyit.

Ha a barátaimmal mentünk valahova soha nem vittem 200 ftnál többet. Ők mindig mekiztek én meg ha megéheztem, abból a 200 ftból a közértben vettem almát, kiflit meg joghurtot, és nem sajtburgert.

Anci is megértette, hogy ez nem jó nekem így ha sütött is, nem kínálgatott. Egy idő után úgy elszoktam az édességtől, hogy a két hónapja kapott milkám fele, még mindig a hűtőben van.

Hidd el le fogsz tudni szokni az ilyen szarokról. Fél év alatt ezzel a párszázforintos módszerrel és a sima rendes házi koszttal lefogytam 58-61 kg közé. Nem haltam bele és jól is érzem magam :)

Sok sikert!

23/L

2012. szept. 18. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!