Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudnék erről leszokni?

Hogy tudnék erről leszokni?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat stresszelek a családom miatt (Nővérem utál, el akar tenni láb alól), pedig még csak 12 vagyok. Ettől nagyon sokat fáj a fejem, folyton rosszul érzem magam, és folyton eszek. Mikor kiborulok, valamiért az első reakció, hogy keresek valami nassolni valót, mert attól mindig megnyugszom. Erről viszont le kéne szoknom, mivel elég termetes vagyok, és sokat bántanak emiatt is. Hogy szokhatnék le erről, és fogyhatnék le gyorsan?
2012. aug. 4. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Pszichológus!
2012. aug. 4. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Kislány!(Gondolom kislány lehetsz) :)

Ez egy nagy probléma, mivel ha túlságosan meghízol, betegségekkel fogsz majd küzdeni! Azt ajánlom mindenképpen beszélj a szüleiddel, és a nővéreddel is, hogy téged ez ilyen nagyon bánt. Remélem hallgatnak Rád!

Sok sikert!

2012. aug. 4. 11:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni róla anyuval, de csak dühösen a szobámba zavart tanulni (nyár közepén)...
2012. aug. 4. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
igazából, ha rágsz valamit attól megnyugszol ez ilyen idegrendszeri cucc arra való, hogy ne futkossál kajálás közben. tanultuk suliban, nem emlékszem már mindenre, de a lényeg ez. szóval ha rágózol, az is segít, és attól tutira nem hízol el. állítólag(!) egy időben az amerikai vadászpilótáknak is adtak rágót, hogy ne stresszeljenek annyira.
2012. aug. 5. 23:48
 5/6 anonim ***** válasza:
vannak is ingyenes segélyvonalak is, mi lenne ha felhívnád? ha már egyszer az édesanyád sem tesz semmit ez ellen! [link]
2012. aug. 21. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Állítólag jók ezek a segélyvonalak, nem tudom, még sosem hívtam, de egy próbát megér szerintem! :)
2012. aug. 21. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!