Rágja még valaki a száját belülről? Hogy lehetne erről leszokni?
Én már eljutottam odáig, hogy ha rágni kezdem, kis idő múlva "kapcsolok" és abbahagyom. Kb. egy éve már nincsenek sebeim, és nem is "rojtos" a szám és a szájüregem belülről.
Ma hallottam a Duna tv-n, hogy a 3. leggyakoribb rák Magyarországon a szájüregi rák, és pont tegnap voltam fogorvosnál, és ő is mondta, hogy szépen haladok a "leszokással", de még nem elég!! Teljesen abba kell hagynom!!! Figyelmeztesd a párod erre lécci! Hátha ő is mérsékli majd...
Szia, szerintem (nem vagyok orvos), a szorongás tünete lehet.
A szorongás ellen kell tenni, hogy másképp lépj fel ha előjön.
Autogén tréning, jóga, meditáció.
Igazad lehet, de 20 éve szorongok? Amúgy egy igen nyugodt és kiegyensúlyozott emberke vagyok, most épp Gyeden a kisfiammal, szóval minden kerek, nem igazán ér el a stressz az utóbbi 2 évben.. :)
Fogorvosom is azt mondja, így vezetem le a stresszt ,csak én nem értem, hogy milyen stresszt? De ettől függetlenül biztos igaz, csak nem tudom, mi váltja ki, ha tudnám, megszüntetném. Kösz a választ!!!! :)
Szia!
Én is rágtam, aztán sikerült egy nyálmirígyet megsértenem, és ciszta alakult ki belőle. 1 órás volt a műtét, szóval gondolj erre, és lehet sikerül a leszokás!
Köszi a válaszokat! :) Igen, a cisztától és egyebektől félek én is nagyon. Köszi, gondolni fogok erre is!!!!
Akkor jó "leszokást" mindenkinek!!! :)
Szia!
Én is rágom (most is), már legalább 7-8 éve. Tudom, hogy nem kellene, de egyszerűen nem tudok róla leszokni. A tesóm is rágja és néha anyum is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!