Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem jó fogyókúrás...

Miért nem jó fogyókúrás ételnek/italnak a kefir?

Figyelt kérdés
Több helyen írták már itt, hogy el kell felejteni, ha valaki fogyni akar... nem értem! fehérje + kevés kalória és még finom is.

2012. aug. 14. 08:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Válaszoljon már valaki, megesz a kíváncsiság :D

(Tényleg kíváncsi vagyok!)

2012. aug. 20. 22:11
 22/23 anonim válasza:
Engem meg a tejszörnyecskék xD
2012. szept. 1. 21:35
 23/23 Jagello ***** válasza:
Sziasztok! Elég elgondolkodtató ami ebben a kérdéskörben kialakult. A dolgok hátterében az áll , ami tanulságos, hogyha segíteni akar valaki azt normális stílusba tegye. Igazság van benne sajnos amit ír, ellenben ilyen stílussal ellenszenvet vált ki. Amit jó tanácsként elmondható az amúgy legegészségesebb tehéntejből készült ételről, hogy fontos a minőség és a házi a biztos. Ezen kívül érdemes valami olyannal együtt fogyasztani ami csökkenti a glikémiás indexet. Érdekesség a végére, hogy aki szereti a tejtermékeket azoknak a kecsketejből készülteket ajánlom, sok a tehéntejjel ellentétes hatása miatt, röviden.
2014. jún. 27. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!