168 cm vagyok. KB hány kg-nak kéne lennem, hogy normál testalkatú, enyhén vékony legyek? 17/L
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 18:45
2/7 anonim válasza:
52-60-ig normális, de én az 55-56-ot tartanám ideálisnak.
3/7 anonim válasza:
Szerinted ezt kilóban mérik? Őszintén; mi értelme ennek a kérdésnek? Hogy lefogyjál annyira, amit mi mondunk, és akkor már "normàl testalkatù, enyhén vékony" leszel? Mintha azt kérdezném, összesen hány órát kell gitáron gyakorolnom, hogy jól játsszam.
Hogy megérstd a problémámat:
1. nincs olyan, hogy normál testalkat. Mindenkinek más vonzó. Hogy neked mi, a tükrön tudod ellenörizni.
2. A testsúly nem csak zsírból áll, hanem csontból és izomból is. Egy 60 kilós, izmos lány a Te magasságoddal lehet formásabb, mint egy 54 kilós
4/7 anonim válasza:
53-65kg közt lenne szerintem az ideális súly ehhez a magassághoz,... lányoknál.
Ekkor még nem vagy sem gebe,sem telt/duci.Persze a csontok vastagsága,valamint az izmok megléte/hiánya is nagyon sokat dominál.
6/7 anonim válasza:
Én kb ugyanilyen magas vagyok, és most 44 kiló, ez a nagyon-nagyon vékony kategória, szerintem 54-55 az átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!