Hogy tetszik nektek ez az alak?
2012. júl. 2. 18:29
4/23 anonim válasza:
Eleg vekonyka, nincs benne sok noies, ezert annyira nem, de a formaja jo amugy plusz ot kiloval mar ok.
5/23 anonim válasza:
A bordái és a medencecsontja nagyon csúnya, olyan, mintha beteg lenne szegény. :( A lábai formásak, és a melle is, azok tetszenek.
26L
6/23 anonim válasza:
Elől deszka, hátúl léc, felől meg fűrészpor.
Szegény Paris Hilton ..., ilyen a tealakod is,vagy miért kérdezed?
16/L
7/23 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik:D csak egy kicsit a bordai latszanak az nem valami szep
9/23 anonim válasza:
én most 167centi vagyok, 50kg, és szeretnék még fogyni olyan 3 kilót, mert nekem is bejön a hasonló alak, de szerintem ez már túl sok. vagyis igazából túl kevés... tényleg olyan mintha beteg lenne, és szerintem ez egyáltalán nem egészséges külső.
10/23 anonim válasza:
nekem ez az alak nem tetszik, ennél egy kicsit teltebb lenne,akkor sokkal szebb alakja lenne szerintem. L/12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!