FIUK. Hogy tetszik az ilyen alak?
2012. jún. 23. 15:32
2/24 anonim válasza:
Majdnem írtam, hogy fullos, de aztán jobban megnéztem és rájöttem, hogy túl vékonyak :/
3/24 anonim válasza:
Semennyire. Sehol egy nőies domborulat.
4/24 anonim válasza:
Egy pár kiló még lehetne rajtuk és akkor még mellük is maradna :) 22/F
5/24 anonim válasza:
nem kifejezetten a zsánerem, de egyébként szép...csak öltözködni is tudni kell ilyen alakhoz (is) :) amúgy ha jó fej, helyes vagy, akkor ezen nem áll vagy bukik semmi :)
6/24 anonim válasza:
jól néznek ki,a 2. válaszolónak igaza van,mehetne rájuk még vagy 4-5 kiló
7/24 anonim válasza:
Lehetnének kevésbé vékonyak is, jobban tetszenek akiken picit több husi van ennél, nem látszanak ennyire ki a csontjaik.
De attól még jól néznek ki, és persze simán elfogadnám ha egy ilyen lány lenne a barátnőm. :D
22/F
8/24 anonim válasza:
Eszel Te rendesen? Nagyon sovány vagy!
9/24 anonim válasza:
Nekem 10/10, mindig is ilyen alkatú barátnőim voltak.
22 f
10/24 anonim válasza:
Valaki adhatna nekik enni :\
Nekem nem tetszik az ilyen alak. Ez nem lány, ez piszkafa, és még annak is vékony... Egy lánynak legyen feneke, csípője, pocija és nem utolsósorban melle is :) Nekik meg egyik sincs, csak egy kilógó csontvázuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!