Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik ez az alak és miért igen/nem?
2011. nov. 27. 12:37
2/30 WhiteLabel válasza:
Igen, mert ez pont az esetem:P
3/30 Koldus válasza:
Pfff nagyon nem tetszik. Sovány vagy.
4/30 anonim válasza:
Nekem kicsit vékony, de ezen nem múlna a dolog.
5/30 anonim válasza:
első vagyok :) sztem igenjó alakod van :) bár tényleg kicsit vékony v de jól áll neked:)
18/F
6/30 anonim válasza:
Igen. Mert szexi (szubjektív véleményem szerint).
8/30 A kérdező kommentje:
Bocsi fiúk de ez nem én vagyok. :))) Azért tettem ki a kérdést mert úgy vettem észre, hogy mindenki mondogatja, hogy a sovány lányok inkább egy deszkára hasonlítanak mint egy nőre stb. stb. De az ismeretségi körömben mindenki az átlagosnál vékonyabb lányokat tartja szexinek. De szerintem ez az alak kifejezetten nőies, mert vékony a dereka és nagy a csípője.
2011. nov. 27. 12:46
9/30 anonim válasza:
Tetszik!Szívesen végig simogatnálak .18F
10/30 A kérdező kommentje:
Mondjuk melle nincs. :/
2011. nov. 27. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!