Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tetszik ez az alak? (kép)
Tudom, hogy elég vastagok a combjai, de kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire zavaró nálatok.
ha szeretsz vkit, semmi sem zavaró..
21, l
én lány vagyok és hasonló alakkal rendelkezem a pasim imádja....kevés pasi szereti ha valaki deszka:)
Van olyan ismerősöm akinek még ez is kevés;)
tehát a legtöbb pasi a husikat szereti, amugy ha szeret akkor nem fogja érdekelni.
A pasimra visszatérve ő a deszka lányokat szerette addig amig meg nem ismert, megszeretett és azóta azt mondja h nem kéne neki több deszka;)
Hm, adok rá egy 8-9est. Szép kerek mellek, vastag comb(a vastag comb akkor szexi ha nem csak hájas de izmos is) és még kicsit vékony is. A feneke sem rossz. Tankolnám.
Talán neked is ilyen alakod van?Még valami: ne a médiából szűrd le mi a vonzó a srácoknak mert abból bukta lesz.
Túl vastag a lába ami nem is baj de folyik a zsír :S
nekem nem teccik de kinek mi.
Nekem se a vékonyak teccenek de ez már sok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!