Ugye hogy nagyon gáz?
Ne csüggedj, én is hasonló helyzetben voltam! Neked kell eldöntened elsősorban, hogy változtatni akarsz! Nagy elhatározás és hatalmas akarat erő szükséges, szerintem ami nagyon fontos, hogy magad miatt tedd és ne a környezeted miatt! Az hogy ide kiírod, hogy nagyon gáz-e nem változtat! Te döntsd el, ne negatív hozzászólásokra várj! Attól amiért valaki ide írja, hogy gáz vagy nem gáz nem változik semmi. Neked nagyon gáz? Ha igen akkor cselekedj ha nem akkor ne idegesítsen:P
Jól gondold meg és fordulj olyanokhoz akik értenek hozzá! Ami nagyon fontos: NE KOPLALJ ÉS NE KíNOZD MAGAD!
2. vagyok:
hát azért vagyunk páran normálisak isxD ha meg érkeznek a kommentek h dagadék, meg fogyj le disznó azzal nem kell törődni:) mert ahogy ismerem a válaszolók többsége ezeket írogatja. Amúgy az étkezés változtatáson nem azt értettem, hogy ne egyél semmit, vagy nagyon keveset, csak egészségesebb kajákat próbáld, és szépen lassan hagyd el az édességet, meg a rágcsálnivalókat:D már annak is meg lesz az eredménye...
Figyelj! Ezt a fejedben kell eldönteni,hogy leakarsz-e fogyni?! Ha igen akkor meg is tudod csinálni.:)
Figyelj mindent ehetsz kivéve zsíros ételeket,chipseket,csokikat,és cukros üditöket-ételeket.Már így is sikerül leadni 10-15 kilót utána elkezdesz futni pl mindennap 25-30 percet azzal is fogysz de addig is csinálhatnál felüléseket mindennap vagy tornázhatnál Rubint Rékára! :) Sok Szerencsét!
Ui.: Menni fog hidd el! :)
az akaraterő fontos, apró célokra oszd fel a teljes fogyás folyamatát és ezek az apró célok motiválnak majd, mert látod a sikert, hogy elérted a célt.
Nézd meg a lifetilt.blog.hu a srác modora kifogásolható, de segít a durvasága kizökkenteni a tunyaságból.
És itt van pár videó ami ösztönöz a kemény munkára, kitartásra:
http://www.youtube.com/watch?v=gupx_fDLK0U
http://www.youtube.com/watch?v=i2JIHgeYlQ4
Bodza ez tuti tevagy csak hogy hazudik belőle 20kilót és férfi valójában.!
Kincsesbbánya training
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!