Ha naponta csak egyszer étkezek mennyit fogynék kb.1 hónap alatt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 07:54
11/17 anonim válasza:
Nem hízni kell, hanem elfogadni magad.
12/17 anonim válasza:
Hülyeségek helyett inkább sportolj, jár dolgozni bringával ha megoldható, fuss, mozogj.
Akkor nem fog semmi súlyfelesleget okozni a süti, viszont jól fogsz kinézni, és rájössz, hogy a kilót nézni észveszejtő marhaság. Ha napi egyszer eszel, akkor tényleg könnyebb leszel, mivel szépen elbontja a tested az izmokat, helyette amit csak lehet, zsírként elraktároz, készülve az éhezésre (hiszen kvázi azt csinálod, éhezteted magad). Tehát kilogrammban könnyebb leszel, és cserébe sokkal rosszabb lesz az alakod, hiszen a formás izom helyett formátlan zsír lesz rajtad.
De ha neked megéri, hajrá...
13/17 anonim válasza:
Amúgy igen, az lenne a helyes út. A süteményben sok könnyen hasznosítható ch van, amit egy kemény edzés után ehetnél, persze nem mértéktelenül, de azért lehetne enni, ha már ennyire szereted. Alakítsd hozzá az életed, a mozgásod a táplálkozásodhoz, ha neked az a járhatóbb út, bár ez a ritkább és bonyolultabb megközelítés, de nem lehetetlen.
14/17 A kérdező kommentje:
még nem dolgozom,visszamentem érettségizni,de ahol voltam gyakszin ott is sok lány küszködöt a súlyával :( sőt azt se biztos hogy egyáltalán a szakmámba elfogok tudni helyezkedni de nem is ez a fő lényeg. Megpróbálom korlátozni az étkezésemet hogy ne egyek se túl keveset és túl sokat se. De volt azelőtt hogy nem is fogyóztam le ment rólam a felesleg majd vissza fel de általában tudtam tartani a súlyomat mindig is,csak hát ez a 3 év... :/ nem figyeltem magam annyira magam
2012. aug. 10. 10:54
15/17 anonim válasza:
Kezdj el mozogni!
Sokkal jobb, mint egyből a kaját korlátozni.
16/17 anonim válasza:
nézd meg a harcosok étrendjét az is a napi egyszeri bőséges evésre épít, le is tudod szedni
17/17 anonim válasza:
Ha napi egyszer étkezel, lelassul az anyagcseréd. Lehet, hogy fogsz fogyni - izomból -, de egyrészt azonnal vissza fogod hízni, ha nekiállsz enni (tök mindegy, hogy kistányérnyi étel, akkor is), és hozzá még úgy fogsz kinézni, mint egy telehányt zokni. Mozogj rendszeresen, és étkezz normálisan, ehhez találsz kismillió plusz egy blogot, de itt van pl. a lifetilt, vagy a shapeshifter, de bármi jobb ennél a baromságnál, amit kitaláltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!