Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak 4-5 kilót?...

Hogyan fogyjak 4-5 kilót? Milyen fogyókúrát/diétát alkalmazzak? 16/L

Figyelt kérdés

A szüleim kinevetnek,mert szerintük így is elég vékony vagyok.Ami igaz,hogy tényleg nem vagyok kövér,de azért magamhoz képest sokat híztam.És nem érdekel hogy a többi lányhoz képest hogy nézek ki,az zavar hogy régen csinosabb voltam,és hogy semmit nem teszek ellene.Ha tudom hogy teszek ellene v.mit,akkor már jól érezném magam.DE MILYEN MÓDSZERT HASZNÁLJAK?Valami olyat szeretnék,ami nem éheztet,mert éhesen szeptembertől nem fogok bírni tanulni,és állandóan fáradt leszek. Szóóval nem ilyen koplaltatósra gondolok,hanem v.mi egészségesre.

Melyik a jobb ha kocogok mellé ilyen kb. 3-4km-t vagy ha felüléseket csinálok? Vagy mindkettő? Sajnos hasizmom egyáltalán nincs...30 felüléstől meghalok(Hátrahajlításból megy 120 is.)

4-5 kilót kb. mennyi idő alatt fogyhatok?

2012. aug. 9. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
A Norbi-Update-t ajánlom Neked, nem éhezel és nagyon jól fogod magad érezni a bőrödben! Norbi azt ajánlja, hogy este 6 után már csak shake-t igyál eltelít és nagyon finom!
2012. aug. 9. 19:11
 2/5 anonim válasza:

a cél nekem 8 kiló mínusz :) sikerült már 6 kilót leadnom :)(kb 4 -5 hét alatt ) nekem a kalóriaszámlálás vált be legjobban, ami ugye kortól/nemtől/súlytól is függ, hogy mennyi a megfelelő kalóriaszükséglet :D

valamint futok+néha tornázok :)

2012. aug. 9. 20:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Hogyan számoljam ki a kalóriákat? Te mi alapján számoltad? :)
2012. aug. 9. 20:45
 4/5 anonim válasza:
Szziia!! ne egyél zsíros ételeket inkább mint a vegák sok zöldséget kevesebb gyömölcsöt és cukrot este 17:00 után már ne egyél sdeemmit halat egyél mert az nem hízlal és egészséges és a joghurt is jót tesz futni nem hiszem hogy kellene annyit elég 1-2 km is és inkább tornázz valamit pl:ússz erobikozz vagy sportolj valamit amit szeretsz csinálni :)Haviszont nincs hasizmod akkor gyúrjál rá felülésezz és amennyit bírsz egy nap a következő napom direkt csinálj többet én 14 éves vagyok és én csak úgy sportolok de én 500 felölést bírok csinálni SOK SIKERT!!
2012. aug. 10. 15:09
 5/5 anonim válasza:

kezdetben egy kicsit nehéz :) mivel h mérni kell az ételt :D

a [link] -n szinte minden fentvan :) általába 100g ételre vonatkozik.. és ezen az oldalon kitudod azt is számolni, h neked mennyi kalóriabevitelre van szükséged.. mondom, az elején kicsit nehéz, de könnyen meglehet szokni :)

2012. aug. 12. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!