A Zumba tényleg hatásos?
Mert, ha az akkor zívesen nekivágok, de ha nem nem akarok feleslegesen rápazarolni időt miközben mást is csinálhatnék.
15/L
persze, rengeteg zumbázó lánynak hatásosan tönkre tette a térdét, bokáját.
a zumba agyatlan divatos pi.csarisza. ez tény, akkor is ha valaki tényleg szereti.
edzeni olyat kell találni, ami nem teszi tönkre az ízületeket, esetleg a mozgáson kívül is ad értéket (pl. harcművészetek).
a testsúlykontroll pedig táplálkozás kérdése. semmi cukor, lisztes, tejes szemét. zöldség, hús, gyümölcs, olajos magvak.
egy 15 éves leány és egy 50 éves nő is ilyen táplálékokat kell egyen.
Szia, én 3 hónapig csináltam és diéta mellett 19kg-ot fogytam, szerintem nagyon is hasznos és közben még élvezed is :)
http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54&feature=related
Ez volt a kedvencem, de nagyon sok jó zumbavideót lehet találni a neten. :) Próbáld ki te is, nekem se.
A térdemnek és a bokámnak pedig semmi baja :)
továbbra is ízület kinyírásra hatásos, mozgástól nem lehet fogyni, az étkezés kérdése.
helyi fogyás meg nem létezik.
én meg úgy veszem észre, hogy az egyetlen vagyok, aki a kérdésre válaszol. és persze nem hazudok.
a tejben lévő fehérje autoimmun folyamatokat vált ki a testünkben, a növekedési hormon tartalma nem hogy nem kell, de káros. éljen újra a tejpropaganda, semmi értelme sincs. hogyan lehet bizonyítani, hogy kell a tejben lévő fehérje? vagy növi faktorok? semmilyen bizonyíték nincs erre, olyan statisztikák vannak, hogy a tejivás hogyan függ össze pl. a vastagbélrák kialakulásával, csontritkulással.. betegségekkel.
Ezt pedig a fehérjeporgyártó cégek propagandája hiteti el veled..
Egy jó izzasztó, szünetektől mentes zumba órán bizony fogsz kalóriát égetni. Persze a diéta nagyon fontos a sikerhez. A kettő együtt fontos. Esetleg ha van még kedved súlyzózni, akkor lesz igazán biztos a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!