Mia.14 kérdése:
Szerintetek mennyit kéne még fogynom? (kép lent)
2012. aug. 8. 12:53
11/19 anonim válasza:
Egy 15 kiló kb.
Miért van mindenki lepontozva!?!?
12/19 anonim válasza:
Szerintem a 15 a minimum. Miért olyan képet tettél fel, amin csak a hasad látszik? Nem tudunk viszonyítani semmihez. Hány éves vagy? Szültél már?
13/19 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.
2012. aug. 8. 14:01
14/19 anonim válasza:
Biztos, hogy nem csak 75 kg vagy. Én, 168 cm, és 72 kg vagyok, és közel sem nézek ki úgy mint te. Azért a karodon (is) látszik, hogy van rajtad felesleg, de nekem teljesen átlagos alakom van, és kilátszik a csuklócsontom, ami neked nem. Szóval...nagyon rossz lehet az alakod, ha ilyen adatokkal így nézel ki. Kár, hogy például a lábad nem látszik, akkor könnyebb lenne megmondani, hogy mennyit kéne fogynod. Szerintem 10 kg lemehet mindenképp, és ha akkor mégy nem vagy elégedett leadsz még 5 kilót. De csak egészségesen!
15/19 anonim válasza:
Szia!
Én 168 cm és 72 kg vagyok.:S
Lenne kedved együtt fogyózni,mondjuk nem tudom mennyi idős vagy,de úgy sejtem,hogy korombeli,nem tom miért.:))
Én ma kezdtem.:D
17/L
16/19 anonim válasza:
Előző vagyok.
Ja már látom,hogy 14 vagy,akkor ok.:)
Szóvaé lenne kedved?xP
17/19 anonim válasza:
Szerintem egy 10-est.De most sem vészes.Csak szépen lassan nyugisan.
18/19 anonim válasza:
szerintem kb. 8-10 kg-t tényleg kéne. 170 centi körül kb 65 a normális:) sok sikert:)
19/19 Szoondiii válasza:
ha nem eszik szénhidrátot, a teste kb. beáll normálisra.
mivel "fogyózáshoz" feltehetően se egy 14 éves, se egy 17 éves, se egy 42 éves nő nem ért, így meg kéne tanulni normálisan enni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!