Mennyit kéne még fogynom? (Kép)
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi. Nagyon sok diétával próbálkoztam már, mozogtam is, és elég nyögvenyelősen mennek le rólam a kilók. Valószínűleg a lassú anyagcserém is közrejátszik a dologban. Tudtok esetleg ajánlani valami bevált anyagcsere gyorsítót?
Itt egy kép, szerintetek mennyit kéne még leadnom? [link]
Köszönöm a segítséget!
Lol, miért írsz másik felhasználóról?
Amúgy tetszenek az ilyen alkatú lányok is. A mozgásnak akkor is a futás a legjobb, kicsit erőltesd, idővel bele jössz, ill. végezz önsúlyos gyakorlatokat (fekvőtámasz, kitörés, felülés, húzódzkodás, tolódzkodás, guggolás stb.). Esetleg szerezz be egykezes súlyzókat és azzal is végezhetsz alapgyakorlatokat (oldalemelés, egykezes bicepsz stb.). A diéta meg a jól bevált napi 5-szöri kis étkezés, minőségi ételekből. Szerintem ne a mérleget, hanem a tükröt figyeled.
3 óránként egyél, kenyér, tészta felejtős vagy csak délelőtt. Evés előtt nagy pohár víz, a nyers káposzta nagyon jót tesz egyébként sok fehérje kevés szénhidrát.
Ha asztmás vagy próbáld az úszást, jobb mint a futás. Ha az sem jó akkor marad a kis súlyokkal való edzés. Ez mind gyorsítja az anyagcserét és javítja a vérkeringést.
Jó fogyást! Örülök hogy nem mindenki csak a kifogásokat keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!