Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kéne még fogynom? 171 cm,54...

Kéne még fogynom? 171 cm,54 kg, lány

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert elértem a magam által kitűzött célt. De nem sok ez még mindig?
2012. júl. 27. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
de nagyon sok, még kb 20 kilótól szabadulj meg...
2012. júl. 27. 12:17
 2/7 anonim válasza:
47%
Nem sok a magasságodhoz képest. Amúgy, ha úgy gondolod, akkor számolj BMI-t. testtömeg osztva a magasságod négyzetével. BMI=54/(1,71*171)=18,46, ami azt jelenti, már átestél a másik oldalra, és sovány vagy. Neked kb 60 kg körül kéne mozognod, hogy normál testsúlyod legyen. Ha van valami kérdésed, írj privát üzenetet.
2012. júl. 27. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még kevés is, adj magadnak időt, hogy megszokd az új tükörképed, az agyad nehezen fogadja el, hogy lefogytál. Nehogy belecsússz egy anorexiába, az is így kezdődik, hogy mindig úgy látod hogy fogynod kéne.
2012. júl. 27. 14:55
 4/7 anonim válasza:
egyet értek az utolsó hozzászólóval. Akkor leszel boldog, és érzed magad szépnek, ha elfogadod a tested, és azt, hogy nincs tökéletes test.
2012. júl. 27. 15:29
 5/7 anonim válasza:
Anorexiássá akarsz válni? Szerintem ez pontosan a legjobb , vagyis a méretek szerint!;)
2012. júl. 27. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
a magasságodhoz MINIMUM ennyinek kell lenned, ez alá semmiképp se fogyj, nagyon csinos lehetsz így :) de még plusz 5 kilóval is nagyon csinos lennél :D
2012. júl. 27. 21:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm. :)
2012. júl. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!