14 éves lány vagyok 40 kg és 153 cm szerintetek fogynom kéne?
anyád a tested apró változásaival (legyen az nőiesedés, hízás, tök mindegy apróságok) kritikusan foglalkozik. elég kellemetlen. gondolj arra, hogy éheztethetnének vagy verhetnének is. sajnos neked ez jutott, vannak jóval rosszabb sorsok is.
ezzel kell tovább élned, míg otthon laksz, és nyilván valamilyen szinten nyomot fog hagyni rajtad az életed során. mindenki kap jó és rossz dolgokat otthon, el kell viselni.
alternatív válasz, hogy ne csak a rosszra gondoljak, az egészségedre figyelnek otthon, és így kommunikálják le. végül is a kövérre zsírosodott emberek is elkezdtek hízni egy kicsit, és senki nem szólt nekik/foglalkozott velük.
lehet csak ennyi van otthon, figyelnek rád. ennek meg örülni is lehet.
szerintem is kezdesz nőiesedni...kerekebb csípő, cicik stb, ez normális. a magasságodhoz jó a súlyod, még plusz 5kg is simán beleférne, ne aggódj
én 168cm vagyok 50kg és sovány vagyok kifejezetten.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!