Szotyizni lehet diéta alatt?
Figyelt kérdés
Mert hát megvontam magamtól minden nasit, de erről egyszerűen nem tudok esténként lemondani. Lehet? Mert sok HSZ-ben azt olvastam, hogy olajos magvakat is fogyasszunk a diéta idején. Nos, a szotyi az, nem?2012. aug. 7. 20:36
1/4 anonim válasza:
FOgyassz nyugodtan. Akárki akármit mondd, nincs benne sok kalória! Mert igen, sok van 100 grammban, de nem eszel meg annyit. 100 Grammban van 500 küröl. De még 50 gramm is sok belőle, abból is egy része a héje, szóval nyugodtan ehetsz éha. Én úgy 25 grammot szoktam enni.
2/4 anonim válasza:
25 gramm naponta, az 100 g, azaz 500 kcal 4 nap alatt... Ha nem szotyiznál, előző, akkor 4 naponta egy csirkecombbal és 1 merőkanál rizzsel többet ehetnél, és ugyanott lennél.
Sok vagy kevés az 500 kalória pár naponta... egyénfüggő.
Az olajos magvak tényleg egészségesek, de ha sózott formában eszed, kimondottan egészségtelen lesz.
3/4 anonim válasza:
Ha így számoljuk, akkor semmit se ehetnénk. neme szek am eyg almát, emrt eyg hét múlva felér egy mekis hamburgerrel. Ez butaság. Uzsonnának tökéletesen megteszi.
4/4 A kérdező kommentje:
Örülök, köszönöm a válaszokat! Sótlant vettem, akkor megyek is, és bevágom magam a tv elé egy kis adag szotyival. :))
2012. aug. 7. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!